Κεντρική Ασίστ Shadow Για τον ΛΑ.Ο.Σ και την ΑΕΚ

Για τον ΛΑ.Ο.Σ και την ΑΕΚ

georgantzoglou

georgantzoglou

Το ebasket εξακολουθεί να προβάλλει όλους όσοι από τον χώρο του μπάσκετ πολιτεύονται. Εν προκειμένω ο Τομεάρχης Ναυτιλίας (και πρώην Τομεάρχης Αθλητισμού) του ΛΑ.Ο.Σ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, που για άλλη μια φορά θα ριχτεί στην μάχη.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ στις επικείμενες εκλογές διεκδικεί μια θέση στο Ευρωκοινοβούλιο. Επειδή ο κ. Γεωργαντζόγλου πρωτίστως είναι, όμως, οπαδός της ΑΕΚ, συνδυάζει την προεκλογική του εκστρατεία με την επίσκεψή του στο Κλαμπ της “Original 21” στη Χίο.

Το δελτίο Τύπου του υποψηφίου Ευρωβουλευτή αναφέρει: “Την Κυριακή (13/04/2014) η ΑΕΚ συμπληρώνει 90 χρόνια ζωής και με αυτή την αφορμή θα επισκεφτώ το club της Original στην Χίο, ένα από τα πιο ιστορικά επαρχιακά κλαμπ της ΑΕΚ σε ένα νησί που είναι έντονο το κιτρινόμαυρο στοιχείο, λόγω των πολλών Ελλήνων προσφύγων που εγκαταστάθηκαν εκεί μετά την μικρασιατική καταστροφή του 1922.

Παράλληλα, θα επισκεφτώ και κάποιες ναυτιλιακές εταιρίες καθώς και ταξιδιωτικά γραφεία, για να συζητήσουμε θέματα που αφορούν τη ναυτιλία και τους ανέργους ναυτικούς του νησιού, ενόψει των επικείμενων Ευρωεκλογών”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…