Κεντρική Ασίστ Shadow Για την Ελευσίνα…

Για την Ελευσίνα…

kriekoukis thanasis

kriekoukis-thanasis

Με έντονη δραστηριότητα στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Θανάσης Κριεκούκης. Παράγοντας, τιμ μάνατζερ του Πανελευσινιακού (τον οποίο λατρεύει παθολογικά, όπως και την πόλη του) και δημοτικός σύμβουλος, διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των πολιτών με τον “Ενωτικό Συνδυασμό” του νυν δημάρχου Γιώργου Τσουκαλά για τον δήμο Ελευσίνας-Μαγούλας.

Ο Θανάσης έγραψε πριν από λίγο στον προσωπικό του χώρο στο Διαδίκτυο, με αφορμή την συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές:

“Αν κάποιος μετρούσε σε καθημερινή βάση , την συχνότητα χρησιμοποίησης των λέξεων της ελληνικής γλώσσας, στον έντυπο λόγο (εφημερίδες και περιοδικά), είναι σίγουρο πως η λέξη πολιτική θα καταλάμβανε μία από τις πρώτες θέσεις. Όλοι μιλούν γι΄ αυτήν σε κάθε ευκαιρία.

Κοινό χαρακτηριστικό όμως των τελευταίων ετών και μάλιστα με επιταχυνόμενο ρυθμό, είναι η απροθυμία συμμετοχής στα κοινά ολοένα μεγαλύτερων τμημάτων του πληθυσμού, η απαξίωση του πολιτικού κόσμου στα μάτια μιας ευρύτερης πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος, η δυσκολία εισόδου στην πολιτική σκηνή νέων ατόμων με προσόντα αλλά και η επαγγελματοποίηση της πολιτικής.

Οι πολίτες στις μεταξύ μας συζητήσεις κατηγορούμε τους πολιτικούς ως υπεύθυνους της παρακμής και αποστρεφόμαστε τα κοινά δηλώνοντας αδυναμία βελτίωσης της παρούσας κατάστασης με τη δική μας συμβολή. Ο καθένας αυτοπαραιτείται και φυσικά αυτοεπιβεβαιώνεται βλέποντας τα πράγματα να χειροτερεύουν παρά να βελτιώνονται. Ενεργώντας όμως έτσι, ξεχνάμε, ότι στο δημοκρατικό πολίτευμα όλα πηγάζουν από τον πολίτη ο οποίος οφείλει να παρακολουθεί και να ελέγχει την συμπεριφορά των εκπροσώπων του σε όλη την διάρκεια της θητείας τους. Η συμμετοχή όλων μας λοιπόν είναι απαραίτητη για την λειτουργία του Δημοκρατικού Πολιτεύματος σε όλες τις εκφάνσεις του“.

Το αυτοβιογραφικό σημείωμα:

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελευσίνα το 1981. Ελεύθερος Επαγγελματίας απ’ το 2004 (Λεμβουχικές Εργασίες)
o Κοινωνική δραστηριότητα

Από τα μαθητικά μου χρόνια δραστηριοποιήθηκα έντονα με το μαθητικό κίνημα, εκλεγμένος πρόεδρος στα 15μελή συντονιστικά του 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Ελευσίνας.

2003-2004 μαζί με μια ομάδα φίλων αναλάβαμε την Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Γ.Α.Σ. Ελευσίς και καταφέραμε την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

2004-2005 Γενικός Αρχηγός του Α.Ο. Πανελευσινιακός που αγωνιζόταν τότε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ( Δ’ Εθνική) και υπεύθυνος της Διοίκησης μαζί με τους Φιλίππου & Δασκαλάκη για την λειτουργία του τμήματος μπάσκετ.

2005-2006 Ιδρυτικό μέλος του Πανελευσινιακός ΑΟΚ , Αντιπρόεδρος από τότε έως και σήμερα, με παράλληλη ενασχόληση στην ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ 2012 και την ιδιότητα του Team Manager

2012 εως σήμερα Μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ελευσίνας

o Τοπική Αυτοδιοίκηση

2002 Υποψήφιος Δημοτικός Ελευσίνας με τον συνδυασμό “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νομικό Γιάννη Κρίκα

2010 Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “ΕΝΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ-ΜΑΓΟΥΛΑΣ” και υποψήφιο Δήμαρχο τον αείμνηστο Αμπατζόγλου Γιώργο

2011 έως σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας

2011 έως σήμερα Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. ( Πολιτισμού-Αθλητισμού-Κοινωνικής Πολιτικής και Προσχολικής Αγωγής)

Η ενασχόληση με τα κοινά αποτελεί για μένα την βάση επί της οποίας εδράζονται οι εξής έννοιες/αρχές:
o Προσφορά
o Ανιδιοτέλεια
o Αγώνας
o Όραμα

Με οδηγό, σε αυτή την μικρή ακόμα πορεία μου, τις παραπάνω αρχές, είμαι υποψήφιος ξανά για το Δήμο Ελευσίνας και επιζητώ την ψήφο σας.

Μια ψήφο προς την παράταξη του “ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ – ΜΑΓΟΥΛΑΣ” με επικεφαλής τον Εκπαιδευτικό και σημερινό μας Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά, που θα αποτελέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην συνέχεια του σημαντικού έργου στο Δήμο μας, έτσι όπως το βιώνω όλα αυτά τα χρόνια μεγαλώνοντας σε αυτό τον τόπο.

Οι εκλογές αυτές κρίνω πως είναι σημαντικές για την συνέχεια της προσπάθειας για ένα ισχυρό Δήμο, ενωμένο, στην υπηρεσία των πολλών με στόχο την συνεχή αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και της καθημερινότητας όλων των δημοτών του.
Αθανάσιος Γεωργίου Κριεκούκης

Όλοι εμείς στο eBasket ευχόμαστε από καρδιάς (ξανά) κάθε επιτυχία στον φίλο Θανάση

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…