Κεντρική Basket League ΑΕΚ Βαρύ διάστρεμμα ο Τσιάκος

Βαρύ διάστρεμμα ο Τσιάκος

tsiakos aek

tsiakos-aek

Η “Βασίλισσα” έχει λυγίσει προ πολλού. Η “επιδημία” τραυματισμών έπληξε ακόμη περισσότερο τον “πολυτραυματία” Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος διαγνώσθηκε σήμερα ότι υπέστη βαρύ διάστρεμμα (2ου βαθμού) στο αριστερό πόδι. Αν δεν ήξερε κανείς τον Τσιάκο θα έλεγε με σιγουριά, ότι ενόψει του αγώνα με Φιλαθλητικό ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα είχε ακόμη μια απώλεια στο δυναμικό της ομάδας του.

Η κλινική αποκατάσταση σ’ αυτές τις περιπτώσεις αγγίζει τις 15 ημέρες. Όπερ σημαίνει ο έμπειρος σέντερ δεν παίζει στου Ζωγράφου και πρώτα ο Θεός (της ΑΕΚ) θα δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση με Ηρακλή. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν ο Τσιάκος σφίξει τα δόντια (πράγμα σύνηθες) και συμπεριληφθεί στην δωδεκάδα, δεν θα έχει λογικά μακρό χρόνο συμμετοχής. Ο Τσιάκος τραυματίστηκε μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα με Κόροιβο, αλλά το σώμα του έχει καταπονηθεί και εξαιτίας της αυταπάρνησης που επιδεικνύει από την αρχή της χρονιάς. Εν προκειμένω, είχε ταλαιπωρηθεί και στην αναμέτρηση με Λαύριο, όταν και έπαθε λουμπάγκο, αλλά αγωνίστηκε κανονικά.

Πρόδηλο είναι ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ειδικά σ’ αυτή την φάση, είναι αποφασισμένοι να πάρουν ρίσκα, καθώς η ομάδα βρίσκεται στην τελική ευθεία. Οι νίκες ανόδου είναι το ζητούμενο και όχι η καλή εικόνα της ομάδας, η χημεία της οποίας έχει διαταραχθεί και είναι λογικό. Εντελώς άδικη η όποια κριτική εναντίον των παικτών (αλλά και του προπονητή) λοιπόν, οι οποίοι παρεμπιπτόντως έχουν σταθερά την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…