Κεντρική NBA NCAA “Ανοίγει τα φτερά του” ο Jabari (vid)

“Ανοίγει τα φτερά του” ο Jabari (vid)

parker duke unc

parker-duke-unc

Η αγωνία έλαβε τέλος για τους φίλους του Duke. Δυστυχώς όμως γι αυτούς με αρνητικό τρόπο! Ο Jabari Parker ανακοίνωσε την απόφασή του να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ του ΝΒΑ αφήνοντας μια για πάντα πίσω του το NCAA και μαζί τις ελπίδες των φίλων των “Blue Devils” να τον δουν στα μπλε για ακόμη μια χρονιά.

Το τελευταίο διάστημα είχε αναπτυχθεί μεγάλη σπέκουλα αναφορικά με το τι θα αποφασίσει ο ηγέτης του Duke, ο οποίος τρέναρε όσο μπορούσε την ανακοίνωσή του θέλοντας να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση για τον ίδιο. Γι αυτό το λόγο άλλωστε είχε νέο ραντεβού με τον Mike Krzyzewski.

Ο κύβος ερρίφθη σήμερα, με τον ίδιο να αναφέρει σε γραπτή του δήλωση πως “συνειδητοποιώ πόσο σημαντικό είναι να κάνεις το βήμα για το ΝΒΑ. Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσω πρωταθλήματα με την ομάδα που θα με επιλέξει. Την ίδια ώρα, αναγνωρίζω την υποχρέωση να εκπροσωπήσω τη Λίγκα και εκτός παρκέ με ιδεατό τρόπο“.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ο Jabari Parker, αν και πρωτοετής, αποτέλεσε το “Α” και το “Ω” του Duke έχοντας 19.1 πόντους, 8.7 ριμπάουντ, 1.2 κοψίματα και 1.2 ασίστ ανά παιχνίδι. Δίχως όμως να καταφέρει να επαναφέρει τους “Blue Devils” στο θρόνο του πρωταθλητή στο NCAA αφού το εμπόδιο του Mercer αποδείχθηκε υπέρ το δέον υψηλό για την ομάδα του Mike Krzyzewski.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…