Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αμυντική προσήλωση”

“Αμυντική προσήλωση”

koutalianos nerantzakis kolossos

koutalianos-nerantzakis-kolossos

Ο Κολοσσός Ρόδου θα αγωνιστεί χωρίς άγχος στη Χαλκίδα έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή του από πριν το Πάσχα και στόχο έχει να κλείσει με θετικές εμφανίσεις τη χρονιά και να πλασαριστεί όσο το δυνατόν ψηλότερα στην τελική κατάταξη.

Ο κόουτς των Ροδιτών, Μιχάλης Κουταλιανός, αναφέρθηκε στο τεράστιο κίνητρο του Ικάρου ο οποίος αν χάσει υποβιβάζεται, μίλησε για τη μεγάλη διακοπή που δεν βοηθάει και υπογράμμισε πως μέσω της άμυνας μπορεί η ομάδα του να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη:

“Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα είναι κάπως δύσκολο οι ομάδες να βρουν ρυθμό και δεν γνωρίζουμε ποια εικόνα θα παρουσιάσουν στο παρκέ. Εμείς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή και οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Θα πρέπει να σταματήσουμε τον γρήγορο ρυθμό που προσπαθούν να επιβάλουν στην έδρα τους και να παίξουμε σωστή άμυνα απέναντι στα επιθετικά τους ατού που είναι οι Γκαγκαλούδης, Άσκα και Σάτον“.

Εκπροσωπώντας τους παίκτες, ο Μλάντεν Πάντιτς, επεσήμανε: “Έχουμε επιτύχει τον αρχικό μας στόχο, αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Πλέον έχουν απομείνει δύο ματς και θα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν και στο τέλος να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσουμε.

Το παιχνίδι με τον Ίκαρο Χαλκίδας μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού οι αντίπαλοι μας παίζουν έναν “τελικό”. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού. Πρέπει να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στο παρκέ μέσω της άμυνας μας και αυτό θα τους φέρει πίεση. Ο Ίκαρος είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο και θα πρέπει οπωσδήποτε η άμυνα μας να είναι εξαιρετική εάν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…