Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ακόμα πιο σοβαροί”

“Ακόμα πιο σοβαροί”

lasme dunk elefsina

lasme-dunk-elefsina

Ο Στεφάν Λάσμε ήταν εκπληκτικός στην άνετη επικράτηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Ο Γκαμπονέζος σέντερ ολοκλήρωσε το ματς με 18 πόντους (9/13 δίποντα), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 23:52 λεπτά συμμετοχής, επίδοση η οποία του έδωσε και το βραβείου του πολυτιμότερου παίκτη για την 23η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο 32χρονος αθλητής , σημείωσε πως τέτοιες ατομικές διακρίσεις προσδίδουν επιπλέον κίνητρο, αναφέρθηκε στον νέο Παναθηναϊκό του Φραγκίσκου Αλβέρτη και υπογράμμισε την εξέχουσα σημασία του “τελικού” απέναντι στη Μάλαγα:

“Είναι πάντα τιμητικό και κατά κάποιο τρόπο σου δίνει ένα κίνητρο μια τέτοια διάκριση. Όσο κι αν όλοι προτιμούμε μια διάκριση της ομάδας, δεν παύει να είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα για την Ευρωλίγκα, αλλά γνωρίζαμε πως έπρεπε να παίξουμε σοβαρά και απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Έπρεπε να εστιάσουμε σε αυτή την αναμέτρηση.

Προσπαθούμε να βάλουμε κάποια καινούρια πράγματα στο παιχνίδι μας και ο αγώνας αυτός μας βοήθησε στο να δούμε στοιχεία που θέλαμε. Και ιδιαίτερα οι προπονητές μας. Ο κόουτς Αλβέρτης κάνει καλή δουλειά, όπως και οι συνεργάτες του και μας βοηθούν σε αυτή τη μετάβαση. Γι’ αυτό προσπαθήσαμε όλοι, συγκεντρωθήκαμε στο ματς απέναντι στον Κολοσσό και πήραμε αυτό που θέλαμε.

Το ζητούμενο για εμάς είναι να παρουσιαστούμε ακόμη πιο σοβαροί, ακόμη πιο έτοιμοι απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, γιατί όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…