Κεντρική NBA NCAA Έκανε την έκπληξη

Έκανε την έκπληξη

mcadoo unc

mcadoo-unc

Την απόφασή του να αφήσει την τέταρτη χρονιά του κολεγίου και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο επερχόμενο ντραφτ του ΝΒΑ ανακοίνωσε χθες ο James Michael McAdoo. Ο φόργουορντ του North Carolina έφερε τα πάνω κάτω καθώς ουδείς περίμενε πως θα πει “αντίο” στους “Tar Heels” πριν την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Να που όμως ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το φημισμένο κολέγιο, με τον ίδιο να δηλώνει αρχικά πως “νιώθω πως είμαι έτοιμος να παίξω στο επόμενο επίπεδο και είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκληση που υπάρχει μπροστά μου“, για να συνεχίσει: “Αυτή τη στιγμή είμαι ευτυχισμένος που θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και θα αγωνιστώ στο ΝΒΑ“.

Ο τριτοετής παίκτης είχε τη δυνατότητα να δηλώσει συμμετοχή στο ντραφτ τόσο μετά το τέλος της πρώτης του χρονιά στο North Carolina όσο και μετά το τέλος της δεύτερης, αλλά “ήθελα πιο πολύ να επιστρέψω στο κολέγιο“.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν σταθερά καλός αφού είχε 14.2 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά παιχνίδι αποτυγχάνοντας όμως να οδηγήσει το συγκρότημα του Roy Williams στη διάκριση στη March Madness.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…