Κεντρική Basket League ΑΕΚ Άνοιγμα Κοτσάτου σε Μελισσανίδη!

Άνοιγμα Κοτσάτου σε Μελισσανίδη!

kotsatos alexiou melissanidis

kotsatos-alexiou-melissanidis

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος ετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα σε ΚΑΕ και Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα, κάνει για πρώτη φορά εμμέσως πλην σαφώς άνοιγμα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, προκειμένου για την επόμενη ημέρα της “Βασίλισσας”.

Αφορμή τα προ μηνών σενάρια, που ήθελαν τον Γιώργο Μελισσανίδη, διευθύνοντα σύμβουλο της “Δικέφαλος 1924” (που τρέχει την υπόθεση του νέου γηπέδου) και γιο του ποδοσφαιρικού ηγέτη της “Ένωσης”, να εμπλέκεται από την ερχόμενη περίοδο με το Μπάσκετ.
Η συνέντευξη του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο aek1924:

Για τους συμμάχους στην ΚΑΕ: “Συμμάχους ψάχνουμε πάντα και πραγματικά όπως έχω ξαναπεί το καράβι που λέγεται ΑΕΚ είναι τεράστιο και απαιτεί πάρα πολλά χρήματα και πάρα πολύ δουλειά για να είναι η ομάδα πάντα πρώτη. Γι΄ αυτό κι εγώ καλώ εδώ και δύο χρόνια όποιον ΑΕΚτζή θέλει να βοηθήσει να έρθει κοντά μας και το εννοώ, διότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν οι οποίοι είτε φοβούνται μήπως γίνουν ξανά τα ίδια λάθη του παρελθόντος, είτε έχουν αδικηθεί, με αποτέλεσμα να μην συμμετέχουν.

Καλώ ξανά οποιονδήποτε μπορεί και υλικά αλλά και από οποιοδήποτε άλλο πόστο να έρθει να συνδράμει. Θέλουμε να είμαστε πολλοί και όχι ένας! Πρέπει αυτή τη στιγμή να αναλογιστούμε πως ήταν πέρσι η ΑΕΚ τέτοια εποχή που είχαν βουλιάξει τα πάντα. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να βοηθήσουμε όλοι. Όσο χρειάζεται το μπάσκετ στήριξη άλλο τόσο χρειάζεται ολόκληρη η Ερασιτεχνική”

Για την (φημολογούμενη) εμπλοκή του Γιώργου Μελισσανίδη με την ΚΑΕ: “Όπως το ακούσατε εσείς, έτσι άκουσα κι εγώ. Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση αλλά μακάρι άνθρωποι αυτού του βεληνεκούς να θέλουν να έρθουν κοντά μας. Εμείς αγωνιζόμαστε για το καλό της ΑΕΚ και δεν μας ενδιαφέρει ούτε η προβολή ούτε τίποτα άλλο εκτός από το να είναι η ομάδα ψηλά”.

Για το αν έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την ΑΕΚ της Α1 και την Ερασιτεχνική: “Το θέμα δεν είναι να είμαι πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, το πρόβλημα έγκειται αλλού. Χρειαζόμαστε βοήθεια από όλους τους ΑΕΚτζήδες διότι κανείς δεν μπορεί να σηκώσει μόνο του αυτό το τεράστιο βάρος. Δυστυχώς κάποιοι που είχαν υποσχεθεί βοήθεια πριν από τις εκλογές, μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει πράξη τα λόγια τους και αυτό είναι κάτι που προσωπικά με στεναχωρεί πολύ”.

Για την παραχώρηση του οικοπέδου για το γήπεδο της ΑΕΚ: “Για να προχωρήσει η παραχώρηση του οικοπέδου θα πρέπει να ψηφιστεί ο νόμος, ωστόσο η καταρχήν παραχώρηση έχει γίνει. Η ειδική επί μέρους όρους θα προχωρήσει αλλά αυτό δεν εμποδίζει καμία διαδικασία για το θέμα του γηπέδου.

Είναι τρελό να πιστεύουν ορισμένοι ότι η Ερασιτεχνική μπαίνει εμπόδιο στη κατασκευή του γηπέδου, από τη στιγμή που θα έχει οφέλη. Μακάρι να είχε γίνει το γήπεδο χτες, είναι σαν να “αυτοκτονείς”  αν δεν το θέλεις”.

Για το αν θα συνδράμει οικονομικά στην “Αγιά-Σοφιά”: “Σίγουρα θα ήθελα να βοηθήσω αλλά το θέμα είναι ότι ήδη με το κομμάτι της Ερασιτεχνικής σχετικά με το Γαλάτσι θα χρειαστεί να βοηθήσουν και εμένα άλλοι άνθρωποι”.

Για την δικαίωση της ΑΕΚ στις υποθέσεις που αφορούν στο Βόλεϊ (σ.σ. αν και καμιά νύξη δεν έγινε από τη συνάδελφο, ή από τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το… σκάνδαλο ΑΣΕΑΔ στο Μπάσκετ):

Η ΑΕΚ για πολλά χρόνια θεωρώ ότι δεν είχε τη φωνή που της έπρεπε και δεν διεκδικούσε τα νόμιμα δικαιώματα της δυναμικά, ειδικά όταν υπήρχαν περιπτώσεις κατάφωρης αδικίας. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κρατάμε χαμηλά τους τόνους, απλά κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να μας αδικήσει θα διεκδικούμε με οποιονδήποτε τρόπο, όσο δυναμικός και σκληρός είναι αυτός το δίκαιο για την ομάδα μας.

Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω τους οργανωμένους οπαδούς μας οι οποίοι βρίσκονται σε κάθε γήπεδο, όπου κι αν παίζει η ομάδα. Θέλω όμως να πω ότι μια ελάχιστη μειοψηφία, οι οποία κατά καιρούς έχει παρεκτροπή κάνει μεγάλη ζημιά στην ομάδα τιμωρώντας την. Πρέπει να γνωρίζουν ότι πρώτον, μας περιμένουν στη γωνία για να μας τιμωρήσουν, κάτι που δεν συμβαίνει ίσως με την ίδια ευαισθησία και στα άλλα σωματεία.

Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι δημιουργεί αγωνιστικά προβλήματα, όπως στον αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Η ομάδα αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών και προσωπικά πιστεύω ότι αν είχε τον κόσμο στο πλευρό της θα είχαμε κερδίσει και θα είχε τελειώσει το θέμα ανόδου”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…