Sold out με “Φενέρ”

oaka kosmos

oaka-kosmos

Λίγο η κρισιμότητα της αναμέτρησης, ακόμα περισσότερο η μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς έκαναν το sold out να μοιάζει δεδομένο. Και πλέον είναι!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξάντλησε όλα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και θα δώσει δυναμικό παρόν στο ΟΑΚΑ στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην τουρκική ομάδα. Η έλευση του “Ζοτς” ως αντίπαλος για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση του από το “τριφύλλι” αποτέλεσε φυσικά μεγάλο πόλο έλξης για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος αναμένεται να τον υποδεχτεί κάτι… περισσότερο από φιλικά και ζεστά.

Όλα αυτά, όμως, πριν και μετά την αναμέτρηση! Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα και το γεγονός αυτό αποτέλεσε ακόμα ένα κίνητρο, ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού να εξαντλήσει όλα τα εισιτήρια μια μέρα πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Πέμπτης (20/3/2014 και ώρα 9.45μ.μ) με τη Φενέρμπαχτσε εξαντλήθηκαν.

Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως προσέλθουν έγκαιρα στο ΟΑΚΑ ώστε να διευκολύνουν και το έργο των ανθρώπων της ασφάλειας και να μην παρατηρηθεί συνωστισμός”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…