Show time

karotsi all star

karotsi-all-star

Χανιά, αποστολή
nikolaouΤο All Star Game είναι ισοδύναμο του θεάματος, αλλά δεν αρκεί το θέαμα από μόνο του για να νιώσει κανείς ότι συμμετέχει σε κάτι ξεχωριστό. Το αισθανθήκαμε βλέποντας τον αγώνα επίδειξης των αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Ο… Νίκος Ξυλούρηςνίκησε” με 60-47 τον Νίκο Καζαντζάκη, αλλά όπως αυτοί οι δύο τεράστιοι συμπατριώτες μας (αυτοί κι αν ήταν ωραίοι ως Έλληνες) δεν μπορούσαν να ηττηθούν, έτσι και σήμερα κανείς δεν έφυγε από το γήπεδο “χαμένος“.

Οι δύο ομάδες της ΟΣΕΚΚ, τις οποίες απάρτιζαν οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες με καρότσι, προσφέρανε υπέροχο θέαμα, στιγμές που ένιωθες την καρδιά σου να χτυπά σαν τρελή. Κάθε καλάθι ήταν μια αφορμή (και μόνο) για να χειροκροτήσεις. Όχι καθ’ υποχρέωση, όχι γιατί έβλεπες τους άλλους γύρω σου να κάνουν το ίδιο. Γιατί ήταν αυπολαυστικό

Μπήκαν 107 πόντοι, έγιναν όμορφες μπασκετικές φάσεις. Όλα ήταν υπέροχα κι ο κόσμος το χάρηκε. Σε εξέδρες που ήταν κατά μεγάλο ποσοστό γεμάτες. Κι αυτό ήταν επίσης ένα σημαντικό στοιχείο, γιατί ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο κατάλαβε πόσο σημαντικός μπορεί να είναι ο αθλητισμός στη ζωή μας.

Διαιτητές: Χαλκιαδάκης – Αρτεμάκη – Καμπίτσης.
Τα δεκάλεπτα: 10-20, 22-38, 34-50, 47-60.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (Γιώρας): Χατζηδημητρίου, Βάσσης 8, Φερέτος, Τσαουσίδης, Κλαράκης 2, Μαρτσάκης 20, Τριανταφύλλου 6, Μιχαήλου 3, Στυλιανακάκης 4, Τσιντάρης 4.
ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ (Χρόνης): Χαμαντί 9, Κωνσταντινόπουλος 5, Χρόνης 2, Φιλίππου 10, Κοκολάκης, Ζώης 2, Σκορδίλης 4, Διμπιτούζης 19 (2), Πλεξίδας 9.

– Ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, τίμησε τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

– Ο πρόεδρος της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές, απένειμε τιμητική πλακέτα στον διαιτητή Μανώλη Χαλκιαδάκη, ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …