Όλα παίζονται

love game

love-game

Ακόμα και… Περαστικός να είσαι από το μπάσκετ, είναι εύκολο να αντιληφθείς πως πλέον όλα παίζονται. Αναφέρομαι στις ομάδες που παλεύουν για να σωθούν (και όχι μόνο), οι οποίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να φέρουν τα πάνω κάτω. Τη δυνατότητα γράφω, για τα λεφτά δεν ξέρω, δεν απαντώ.

Οι Αμερικανοί από την Ουκρανία φεύγουν τρέχοντας, το πρωτάθλημα στην Κύπρο τελειώνει, ο συνδυασμός των δύο φέρνει παίκτες στην αγορά για όλα τα πορτοφόλια και κυρίως γι’ αυτούς που δεν έχουν πολλά χρήματα να ξοδέψουν.

Ο νόμος της αγοράς και της ζήτησης είναι αυτός που επιβάλλει νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν παίκτες που ψάχνουν για δουλειά και που κανείς δεν περίμενε ότι θα βγουν στο… παζάρι, άρα μοιραία οι τιμές πιέζονται προς τα κάτω. Και το πρωτάθλημά μας παραμένει ένα από τα ανταγωνιστικότερα της Ευρώπης, άρα κάθε πρόταση από ελληνική ομάδα εξετάζεται σοβαρά.

Επειδή εγώ δεν είμαι Περαστικός, σας γράφω σε ανύποπτο χρόνο ότι σύντομα θα δείτε να έρχονται παίκτες στην Ελλάδα, που η προηγούμενη ομάδα τους θα είναι είτε από την Ουκρανία, είτε από την Κύπρο. Και θα είναι και καλοί παίκτες, από αυτούς που αλλάζουν ισορροπίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …