Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Χαρά και δικαίωση”

“Χαρά και δικαίωση”

kapogianni titlos

kapogianni-titlos

Η Ελένη Καπογιάννη μπορεί να έχει πανηγυρίζει πέντε φορές την κατάκτηση του Κυπέλλου γυναικών ως αθλήτρια, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που το κατάφερε ως προπονήτρια. Η τεχνικός του Ελληνικού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ, για τον πρώτο τίτλο της ως coach, ενώ αναφέρθηκε και στις μάχες των πλέι οφ του πρωταθλήματος που είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι και ο πρώτος της ως προπονήτρια: “Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς το Κύπελλο ήταν ένας από τους στόχους μας. Παλέψαμε σκληρά και είχαμε διάρκεια μέσα στο θεσμό. Στο final 4 καταφέραμε να ξεπεράσουμε την απειρία μας και τελικά κατακτήσαμε το κύπελλο. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και δικαίωση.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες γιατί αυτές είναι οι πρωταγωνίστριες κι αυτό είναι ένα δικό τους επίτευγμα. Επίσης θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες προπονητές (Γιώργος Παντελάκης, Σταυρούλα Πρασσά και Κλαίρη Μαρτινοπούλου) και το υπόλοιπο επιτελείο μου γιατί δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό και κάνουν εξαιρετική δουλειά”.

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες: “Εξαιτίας του άγχους κάναμε την χειρότερη φετινή μας επιθετικά εμφάνιση, ενώ δεν λειτούργησε κι η τακτική μας όπως θα θέλαμε. Από την άλλη πλευρά η άμυνα μας έχει μία σταθερότητα, καθώς δεχόμαστε κατά μέσο όρο 52-55 πόντους. Είναι επίτευγμα με τόσες έμπειρες και με γεμάτες παραστάσεις παίκτριες που έχει ο Παναθηναϊκός να τον κρατάς σε αυτά τα επίπεδα. Επαληθεύτηκε αυτό που λένε ότι η επίθεση κόβει εισιτήρια, ενώ η άμυνα φέρνει τίτλους”.

Για τη διοργάνωση του Final 4 στην Κω: “Η διοργάνωση ήταν άψογη σε οργανωτικό επίπεδο. Η φιλοξενία των ανθρώπων του νησιού ήταν εξαιρετική. Τους ευχαριστούμε πολύ όπως ευχαριστούμε και το φίλαθλο κοινό της πόλης που έμπρακτα έχει αγκαλιάσει το γυναικείο μπάσκετ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομοσπονδία που πήρε την απόφαση να γίνει εκεί το Final 4. Γενικά είναι καλό να υπάρχει αποκέντρωση γιατί μόνο έτσι θα έρθει ανάπτυξη που τόσο θέλουμε στο μπάσκετ”.

Για την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα και τους στόχους που υπάρχουν:“Έχει πάει περίφημα η σεζόν, όμως πάντα υπάρχει το καλύτερο και γι αυτό παλεύουμε κάθε μέρα στο γήπεδο. Θεωρώ ότι δίκαια τερματίσαμε στην 1η θέση παίζοντας κατά γενική ομολογία και καλό μπάσκετ. Αυτή η θέση, όμως δεν λέει τίποτα γιατί ουσιαστικά τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα με τα πλέι οφ. Δεν επαναπαυόμαστε, δουλεύουμε και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Ελπίζω στο τέλος να δικαιωθούμε κι εύχομαι μέχρι το τέλος να είμαστε όλοι υγιείς”.

Για τα πλέι οφ που είναι προ των πυλών: “Όλα είναι ρευστά, η σειρά Ιπποκράτης – Αθηναϊκός όπως και το Πρωτέας – Παναθηναϊκός που φυσιολογικά θα δούμε είναι αμφίρροπες αναμετρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι αν πάμε στον τελικό όποια ομάδα κι αν βρούμε απέναντι μας θα είναι 50-50 οι πιθανότητες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…