Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Φτάσαμε εύκολα στη νίκη”

“Φτάσαμε εύκολα στη νίκη”

markopoulos vlemma

markopoulos-vlemma

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε των Τρικάλων με 82-77 και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος είχε και τα γενέθλια του σήμερα, υποστήριξε πως η ομάδα του έφτασε εύκολα στη νίκη.

“Ευχαριστώ τον κόσμο που σήμερα ήταν περισσότερος από άλλα ματς. Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα αλλά τα Τρίκαλα ξέρουν να αντιδρούν και δεν παράτησαν το ματς. Εμείς από ένα σημείο και μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε διαφορά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε κάποιες αδυναμίες και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Εβανς πάνω στον Κούπερ, τα Τρίκαλα είχαν ευκαιρίες για αιφνιδιασμούς. Είχαμε αστοχία στα τρίποντα και ελέγχαμε το παιχνίδι. Φτάσαμε πιστεύω αρκετά εύκολα στη νίκη, πρέπει να σκεφτούμε το ματς με τον ΚΑΟΔ που είναι δυνατός στην έδρα του” ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Για το ότι χάνονται εύκολα διαφορές είπε: “Παίζει ρόλο η κούραση, πρέπει να ξεκουράζουμε βασικούς ενώ από ένα σημείο και μετά αντιδρά ο αντίπαλος”.

Για τα 21 λάθη τόνισε: “Οι παίκτες στη μέση του γηπέδου κάνανε λάθη γιατί δεν διάβαζαν την άμυνα ενώ μπερδεύτηκαν κάποιες φορές στη ρακέτα”.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ υποστήριξε: “Εγώ είμαι ευχαριστημένος και με αυτόν τον κόσμο που ήρθε. Ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει μόνο τα ντέρμπι αλλά όχι τα παιχνίδια”.

Τέλος για την εικόνα του Κούπερ συμπλήρωσε: “Δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά, στους ίδιους ρυθμούς”.

Μιχάλης Τσαϊρέλης: “Παίξαμε όσο έπρεπε”

“Τα Τρίκαλα ήρθαν συγκεντρωμένα. Παίξαμε όσο έπρεπε για να νικήσουμε και τώρα στην διακοπή θα ξεκουραστούμε και θα δούμε τα λάθη ματς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έχουμε κενά διαστήματα. Πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό γιατί έγινε και σε άλλα ματς αλλά ευτυχώς δεν το πληρώνουμε”.

Τέλος όσον αφορά τη συμμετοχή του στο All star game: “Νιώθω πολύ όμορφα που θα είμαι εκεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αναγνωρίζονται οι κόποι μου και αυτό είναι πολύ θετικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …