Κεντρική Basket League ΑΕΚ Τι είπε ο Ζιάγκος για Μάκη…

Τι είπε ο Ζιάγκος για Μάκη…

ziagkos kaisariani

ziagkos-kaisariani

Μονόδρομος είναι η νίκη για την ΑΕΚ, σήμερα (17:00) στην Αγία Παρασκευή. Η “Βασίλισσα” είναι το φαβορί, αλλά η αντίπαλός της δεν αστειεύεται. Επιπλέον, δείχνει άλλη ομάδα με τον Δημήτρη Αποσκίτη στον πάγκο της. Αυτό το ξέρει καλά ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο αγώνας έχει την ιδιαιτερότητα, ότι η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της τον πρώην αρχηγό της, τον Μάκη Νικολαίδη με τον οποίο ο Ζιάγκος συνεργάστηκε για δύο περιόδους.

Η γνώμη του τεχνικού της ΑΕΚ για τον Νικολαίδη στην “ΩΡΑ των σπορ”:

“Ο Μάκης έκανε μια σεβαστή διαδρομή στην Α1 και όχι μόνο, ενώ προσπάθησε στο παρελθόν για το καλύτερο δυνατό και στην ΑΕΚ σε αρκετά δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι ο Μάκης (Νικολαίδης) των προηγούμενων ετών, αλλά θεωρώ, ότι παραμένει ένας πολύ επικίνδυνος σκόρερ».

Και συμπλήρωσε: “Παίζουμε ένα παιχνίδι με μία ομάδα, η οποία αφενός δεν θα έχει άγχος, αφετέρου έχει υψηλό κίνητρο αγωνιζόμενη με την πρωτοπόρο. Επίσης, έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Και αγωνιστικά αξιολογείται ως μια ομάδα, η οποία στο ρόστερ έχει πολύ ικανούς σκόρερ, που σημαίνει ότι απαιτείται προσοχή στον αμυντικό τομέα, διότι ενδέχεται να μας προκαλέσει πρόβλημα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, συγκέντρωση και σοβαρότητα. Για μας, όπως έχουμε ξαναπεί, δεν υπάρχει εύκολο ή δύσκολο παιχνίδι. Υπ’ αυτό το πρίσμα θα αντιμετωπίσουμε τον συγκεκριμένο αγώνα”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…