Κεντρική Διεθνή Τα προβλήματα των “μονομάχων”

Τα προβλήματα των “μονομάχων”

apoel petrolina aek kipello

apoel-petrolina-aek-kipello

Απώλειες μετρούν ο ΑΠΟΕΛ και η Πετρολίνα ΑΕΚ μετά την διεξαγωγή του πρώτου τελικού για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος Κύπρου αφού προβλήματα με τραυματισμούς προέκυψαν σε παίκτες και των δύο ομάδων.

Ο σέντερ των “γαλαζοκίτρινων”, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 2’ της συνάντησης και “κληρονόμησε” ένα αιμάτωμα στο πόδι. Παρά ταύτα ο έμπειρος άσος αναμένεται να δώσει κανονικά το “παρών” στον δεύτερο τελικό που θα διεξαχθεί την προσεχή Παρασκευή (7/3) στο “Κίτιον“. Όμως την δυνατότητα συμμετοχής στους επερχόμενους αγώνες δεν θα έχει ο Γιώργος Παλάλας της Πετρολίνας ΑΕΚ.

Ο γκαρντ των πρωταθλητών προερχόταν από θλάση στον δικέφαλο ωστόσο η συμμετοχή του στο χθεσινό ματς επιδείνωσε την κατάστασή του, υπέστη υποτροπή και τέθηκε νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι σίγουρα μία σημαντική απώλεια για την Πετρολίνα ΑΕΚ καθώς ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα στερηθεί τόσο τις πολύτιμες υπηρεσίες όσο και την εμπειρία του 33χρονου γκαρντ. Ο Κύπριος άσος έπαιξε φέτος σε 13 αγώνες έχοντας μέσο όρο 8,9 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 3,6 ασίστ.

Το κενό του Παλάλα θα προσπαθήσει να καλύψει ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς ο οποίος δεν αγωνίστηκε χθες λόγω θλάσης ωστόσο ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πρόκειται να πατήσει παρκέ στην αναμέτρηση της Παρασκευής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…