Κεντρική Ασίστ Περαστικός Στο δρόμο για Πάτρα (vid)

Στο δρόμο για Πάτρα (vid)

kyles tropaio

kyles-tropaio

Δεν χρειάζεται να είσαι… καταβλακιώτης (βλέπε μόνιμος κάτοικος Πάτρας, ή Πελοποννήσιος) για να γνωρίζεις πως για να μεταβεί κανείς στην πρωτεύουσα της Αχαΐας περνά από την Ελευσίνα. Από εκεί ξεκινούσε (ή κατέληγε, ανάλογα αν πήγαινες ή ερχόσουνα) η Αθηνών – Πατρών.

Περαστικός είμαι, αλλά την έχω διαβεί ουκ ολίγες φορές αυτή τη διαδρομή. Μόνο που εδώ δεν ήρθα για να κάνω μαθήματα γεωγραφίας, αλλά για να μιλάμε για τη σπυριάρα. Κι η αναφορά μου έχει να κάνει με το μπάσκετ, όχι με την εθνική οδό.

Ο Ντέιβιντ Κάιλς ανήκει στον Πανελευσινιακό. Αυτό το διαβάσατε πρώτα στο ebasket και μετά γράφτηκε απ’ όλους. Ήταν νωρίς βλέπετε, το δημοσιοποίησε κι ο ατζέντης του, Θάνος Κουκουράβας, οπότε εύκολη ήταν η… αντιγραφή. Έμαθαν, όμως, τη μισή διαδρομή.

Γιατί ο Κάιλς θα μείνει ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου στην Ελευσίνα, έχει όμως συμφωνήσει από τώρα για του χρόνου με τον Απόλλωνα Πατρών. Άρα, το παλικαράκι που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους Τσέχους, δεν θα είναι Περαστικός από την Ελλάδα.

Ο Νίκος Βετούλας ξέρει να ψωνίζει ξένους και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κι αν κρίνουμε από τις ως τώρα κινήσεις του, μάλλον έχει μάτι με τους Αμερικανούς (ΜακΚόλουμ κτλ.). Αν αποφασίσει να εμπιστευτεί και τους Έλληνες, που για την ώρα παίζουν διακοσμητικό ρόλο στην Πάτρα, θα ανεβεί ακόμα περισσότερο στην εκτίμησή μου, αλλά αυτό είναι άσχετο.

Ο Ντέιβιντ Κάιλς, λοιπόν, θα παίξει ως το τέλος της σεζόν στον Πανελευσινιακό και μετά θα μετακομίσει στην Πάτρα. Παιχνίδι της μοίρας; Το ντεμπούτο του θα το κάνει κόντρα στην… επόμενη ομάδα του! Με την οποία έχει συμφωνήσει όχι για ένα, αλλά για δύο χρόνια

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …