Κεντρική NBA Σεζόν τέλος για τον Κόμπι
NBA

Σεζόν τέλος για τον Κόμπι

kobe post

kobe-post

Η επιστροφή του Κόμπι Μπράιαντ στα παρκέ θα αναβληθεί για την επόμενη σεζόν σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ. Η χρονιά είναι χαμένη για τους Λέικερς, που “βολοδέρνουν” στις τελευταίες θέσεις της Δύσης, γι’αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να μην πιέσουν τον Κόμπι να επιστρέψει ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του χωρίς βιασύνες για να είναι απόλυτα έτοιμος για την επόμενη χρονιά.

Μετά την ρήξη αχιλλείου που υπέστη πέρυσι και ενώ είχε προλάβει να οδηγήσει τους Λέικερς στα πλέι οφ, ο 35χρονος σούπερ σταρ επανήλθε φέτος προλαβαίνοντας να παίξει σε, μόλις, έξι παιχνίδια (τελευταίο στις 17 Δεκέμβρη), πριν τεθεί ξανά εκτός δράσης εξαιτίας του κατάγματος που υπέστη σε ένα κόκκαλο του αριστερού του γονάτου. Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία έξι εβδομάδων, η αποθεραπεία έμενε πίσω λόγω των έντονων πόνων που ένιωθε και εν τέλει δεν έχει καταφέρει ακόμα να μπει σε προπονήσεις.

Ο ίδιος σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια του All Star Weekend, είχε φανεί αισιόδοξος αν και η αποθεραπεία προχωρούσε πολύ αργά:

“Βελτιώνεται πολύ αργά. Είμαι αισιόδοξος ότι, μετά το Αll Star break, θα βελτιωθεί η κατάσταση μόλις γυρίσω στο Λος Άντζελες, θα κάνω μερικές ασκήσεις και θα συνεχίσω από κει. Αλλά είναι πολύ αργή η πρόοδος.

Θα ακολουθήσω πιστά το πρόγραμμα, προσπαθώντας να γίνω καλύτερα. Απλά, προσπαθώ να παραμένω συγκεντρωμένος να κάνω ό,τι είναι να κάνω και να μην ανησυχώ ούτε να επηρεάζομαι από αυτά που συμβάινουν γύρω μου”.

Παρά την πολύμηνη απουσία του ο Κόμπι μέτρησε 13.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 6.3 ασίστ ανά 30 λεπτά στα 6 παιχνίδια που αγωνίστηκε, μέσοι όροι αν μη τι άλλο αρκετά ικανοποιητικοί. Πλέον η επιστροφή του μεγάλου αρχηγού θα σηματοδοτήσει και την επιστροφή στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος για τους “Λιμναθρώπους“, με την  διαδικασία ανοικόδομησης που ξεκινά το καλοκαίρι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…