Κεντρική Ασίστ Shadow Πρώτοι παντού (vid)

Πρώτοι παντού (vid)

danos ergoplati

danos-ergoplati

Εμείς το γνωρίζουμε όσο ελάχιστοι Έλληνες. Τα αδέρφια Ντάνοι είναι… ξεχωριστές περιπτώσεις. Ό,τι κι αν κάνουν καταφέρνουν να φτάνουν στην κορυφή. Και, βέβαια, τίποτα δεν είναι τυχαίο. Τίποτα δεν κερδίζεται δίχως κόπο κι αυτά τα δύο παιδιά έχουν δώσει πραγματικό αγώνα για να βρεθούν στο… ρετιρέ. Εκεί που τους αξίζει να είναι

Ο Γιάννης Ντάνος έγινε “θέμα” σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Σουηδίας, το SVT. Είναι από τους επιχειρηματίες που προσφέρουν εργασία σε νέους ανθρώπους. Για να είμαστε απόλυτα σωστοί, είναι ο κορυφαίος σε αυτόν τον τομέα επιχειρηματίας.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις του, ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στο Edelweiss καφέ μπιστρό και τσάι, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Hamngatan. Έναν κρίκο στη σουηδική τουριστική βιομηχανία, έναν κόμβο για τους νέους εργαζόμενους, που βρίσκουν χώρο να αναπτύξουν τη δραστηριότητα και την ενέργειά τους.

Ο Σωτήρης Ντάνος βρίσκεται στο Μαϊάμι, έχοντας… “ενεργή συμμετοχή” στο Sony Open Tennis. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός εκεί. Είναι και η Ergoplati (το βλέπετε στη φωτογραφία), είναι το μαξιλάρι που έχει ανακουφίσει τους διαιτητές του αθλήματος, οι οποίοι για ώρες ατελείωτες είναι υποχρεωμένοι να κάθονται σε μια καρέκλα, σε άβολη στάση.

Με τη δική του πατέντα τους έχει δώσει μια εξόχως σημαντική λύση κι αυτό του αναγνωρίζεται. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως μετά το τουρνουά στο Ντουμπάι, βρίσκεται τώρα στο Μαϊάμι.

Είμαστε περήφανοι και ως φίλοι τους, αλλά και ως Έλληνες, που βλέπουμε την πρόοδο δύο δικών μας παιδιών, δύο παιδιών που παρότι έχουν κάνει επιχειρηματικά άλματα, είναι τόσο προσιτοί και απλοί. Κι από αυτούς που από την πρώτη στιγμή στήριξαν το ebasket.gr.

Γιάννη και Σωτήρη, πάντα επιτυχίες ευχόμαστε και με το καλό να ξαναβρεθούμε όταν θα έρθετε στην πατρίδα (σύντομα, δηλαδή).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Μια… διαφορετική πρόταση γάμου (vid)

Η πρώτη πρόταση γάμου σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Ήταν Σάββατο βράδυ κι ο Μέγας Αλέξανδρ…