Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Παράδειγμα ο Γκιστ

Παράδειγμα ο Γκιστ

charalampopoulos all star

charalampopoulos-all-star

Χανιά, αποστολή
nikolaouΗ συνύπαρξη με τον Τζέιμς Γκιστ και τον Στεφάν Λάσμε φαίνεται πως έχει εμπνεύσει σημαντικά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο θέμα των… καρφωμάτων. Ο νεαρός φόργουορντ του Παναθηναϊκού νίκησε τον σημερινό διαγωνισμό των “μικρών” και αύριο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στους κορυφαίους dunkers του ελληνικού πρωταθλήματος.

“Tο χαρήκαμε όλοι, ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό γιατί πιστεύω ότι το διασκεδάσαμε. Αν είχα δουλέψει στα καρφώματα; Όχι ιδιαίτερα για να πω την αλήθεια. Είχα καταλήξει σε ένα δύο, δοκιμάζοντας μετά την προπόνηση, αλλά δεν μπορώ να πω ότι έριξα ιδιαίτερο βάρος”, ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον αγώνα των “μικρών” του All Star Game, ενώ σε ερώτηση για το αν θαυμάζει κάποιον στο θέμα των καρφωμάτων, δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει:

“Στην ομάδα που βρίσκομαι δεν είναι και δύσκολο να βρεις κάποιον να θαυμάζεις στο κομμάτι αυτό. Κανένας δεν έχει άλμα από ότι ξέρετε… Όταν βλέπεις τον Γκιστ για παράδειγμα, τι να πεις; Και δεν είναι μόνο αυτός. Δεν είναι αυτό όμως που χαρακτηρίζει εμένα σίγουρα στο παιχνίδι μου. Θα ήθελα να μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, να προσφέρω περισσότερο, να γίνω πιο ολοκληρωμένος ως παίκτης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …