Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Τσούκας στο Μιλάνο!

Ο Τσούκας στο Μιλάνο!

tsoukas dimitris

tsoukas-dimitris

Εσχάτως συμμετέχει ακόμη πιο ενεργά στους αγώνες της “Βασίλισσας”. Το ερχόμενο Σάββατο δεν θα δώσει το “παρών”, όμως, στην αναμέτρηση με Ικάρους Σερρών. Ο λόγος για τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας της ΑΕΚ (πλην Χάντμπολ), Δημήτρη Τσούκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο διευθυντής της Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής του Mediterraneo Hospital θα δώσει το “παρών” στο κορυφαίο διεθνές ιατρικό συνέδριο του Μιλάνου.

Προφανώς, το γεγονός αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο, πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που θα πρόκειται για την τρίτη παρουσία του, αλλά μεγάλη τιμή και για την ΑΕΚ, η οποία θα εκπροσωπηθεί και σε επίπεδο Ερασιτεχνικής. Στο ίδιο συνέδριο, όπως ανακοινώθηκε, από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα παραστούν και οι Λάκης Νικολάου, Άλκης Καλλιακμάνης.

Στο συνέδριο αυτό, που θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Μαρτίου, συμμετέχουν δεκάδες σύλλογοι από ολόκληρο τον κόσμο και περίπου 1500 σύνεδροι από 60 χώρες. Θέματα του συνεδρίου είναι η χειρουργική αντιμετώπιση, η πρόληψη και η αποκατάσταση από τραυματισμούς των αθλητών.

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…