Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ο Τσούκας πήγε Ζωφριά

Ο Τσούκας πήγε Ζωφριά

tsoukas1

tsoukas1

Για πρώτη φορά διέγνωσε τόσα προβλήματα μαζί ο Δημήτρης Τσούκας. Ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ πήγε χθες Ζωφριά, όπως κι άλλες Πέμπτες πάντως, και είδε, και τι δεν είδε… Ο νικηφόρος αγώνας με Αρκαδικό τελικά άφησε ανοικτές πληγές στη “Βασίλισσα“.

Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, Στάθης Παπαδιονυσίου και Κώστας Παπαντωνάκος είναι οι παίκτες, που προστέθηκαν στο βαρύ ιατρικό δελτίο της “Βασίλισσας“. Κι ενώ ο Στέφαν Νίκολιτς δεν ελπίζει ούτε σε θαύμα, ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση των άλλων τριών τραυματιών. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Γράψαμε και χθες. Ο αυριανός αγώνας μοιάζει με “εξίσωση“, που δεν έχει εύκολη λύση για τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Η ηρεμία της ομάδας έχει διαταραχθεί. Ο γιατρός είχε την ευκαιρία για άμεση επαφή με το επιτελείο της “Βασίλισσας”, αλλά κυρίως με τους τραυματίες. Υπάρχει θέμα…

Σύμφωνα με τις χθεσινές εκτιμήσεις η συμμετοχή των παικτών στον αυριανό “τελικό” με Λαύριο παραμένει αίολη. Επικρατεί σχετική ικανοποίηση -κι αυτό το γράψαμε έγκαιρα- που ο Γκιζόγιαννης απέφυγε την μεγάλη ζημιά στο γόνατο, πλην όμως θα συνεκτιμηθούν αύριο τα δεδομένα και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή “τι μέλλει γενέσθαι”. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Παπαντωνάκο, Παπαδιονυσίου. Οι Γιάννης Στούκας, Νίκος Ζεγκίνογλου βρίσκονται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξετάζουν όλα τα πιθανά ρίσκα, με δεδομένο ότι μετά τον αγώνα του Λαυρίου, ακολουθεί ο “τελικός” κορυφής με τον Κόροιβο στη Ζωφριά. Και δεν θέλουν να επιβαρύνουν την κατάσταση. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι η ΑΕΚ είναι ελέω συνθηκών λιγότερο ετοιμοπόλεμη από ποτέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…