Κεντρική Διεθνή Νίκη στα χαρτιά

Νίκη στα χαρτιά

dejan musli partizan

dejan-musli-partizan-

Η αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής της Αδριατικής λίγκας μεταξύ της Παρτιζάν και της Σζολνόκι που ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή (16/3) δεν πραγματοποιήθηκε, η αποστολή των φιλοξενούμενων δεν ταξίδεψε στο Βελιγράδι και αυτό θα τους κοστίσει… ακριβά.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της λίγκας η Παρτιζάν κερδίζει τον αγώνα με 20-0, η Σζολνόκι μηδενίζεται ενώ παράλληλα η διοίκηση του ουγγρικού συλλόγου θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ. Επίσης οι Σέρβοι θα πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης και θα παραμείνουν ζωντανοί στο “κυνήγι” μίας θέσης για το φάιναλ φορ της Αδριατικής λίγκας.

Η λίγκα ανακοίνωσε και επίσημα τις ποινές για τη Σζολνόκι η οποία παίζει απόψε με την Τάρτου Ροκ στην Εσθονία για τα προημιτελικά του Eurochallenge με φόντο την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τα υπερφορτωμένο πρόγραμμα της Αδριατικής λίγκας απέτρεψαν την διεξαγωγή της αναμέτρησης με την Παρτιζάν σε άλλη ημερομηνία.

Άλλωστε το συγκρότημα του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς έχει υποχρεώσεις για το TOP-16 της Ευρωλίγκα και από την στιγμή που δεν υπήρχε κενό στο πρόγραμμα της Αδριατικής λίγκας λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας οδήγησε στην τιμωρία της Σζολνόκι με βάση και το καταστατικό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…