Κεντρική Basket League ΑΕΚ Λουμπάγκο ο Τσιάκος!

Λουμπάγκο ο Τσιάκος!

tsiakos aek

tsiakos-aek

O Bαγγέλης Ζιάγκος δεν έδωσε τυχαία τα συγχαρητήρια στην ιατρική ομάδα της ΑΕΚ. Δεν έφταναν τα γνωστά πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών, προέκυψε και πρόβλημα πριν από το τζάμπολ. Ο Γιώργος Τσιάκος υπέστη (πρόσκαιρα) λουμπάγκο!

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, σήμανε συναγερμός στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο. Τα μέλη του ιατρικού επιτελείου “έπεσαν” πάνω στον έμπειρο σέντερ, το σώμα του οποίου έχει ιδιαίτερα επιβαρυνθεί φέτος. Και έκαναν το θαύμα τους. Σε συνδυασμό με την αυταπάρνηση διαρκείας του Τσιάκου, ο οποίος έχει υποστεί ζημιά στην ωμοπλάτη και παίζει εδώ και καιρό παρά τους πόνους.

Ο Τσιάκος παρά τις ενοχλήσεις και στην μέση αγωνίστηκε και διακρίθηκε τελικά με το Λαύριο, δίχως να πάρει χαμπάρι κανείς τι συνέβη. Υπενθυμίζεται ότι πριν από το τζάμπολ με Ικάρους πληροφορήθηκε ο προπονητής και τη ζημιά που είχε υποστεί στο γόνατο ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης. Προπόνηση μετ’ εμποδίων ενόψει Κοροίβου θα είναι κι αυτή που έρχεται για τη “Βασίλισσα”.

Το σίγουρο είναι ένα: Οι διοικούντες την ΑΕΚ δεν έχουν να χάσουν κάτι, αν αποφασίσουν να κάνουν ένα ευχέλαιο στη Ζωφριά. Το ευχέλαιο ποτέ δεν έβλαψε κανέναν

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…