Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Βελτιωθήκαμε αμυντικά”

“Βελτιωθήκαμε αμυντικά”

alvertis poli

alvertis-poli

Ο Παναθηναϊκός πήρε ευρεία νίκη, όπως αναμενόταν, στη Χαλκίδα, όμως στο πρώτο μέρος δεν έδειξε καλό πρόσωπο και ο Ίκαρος τον κόντραρε πολύ, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη. Ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε πως η ομάδα του έδειξε την απαιτούμενη συγκέντρωση μόνο στο δεύτερο ημίχρονο:

“Ξέραμε πως δεν θα είναι ένα εύκολο απόγευμα για εμάς. Γνωρίζαμε πως ο Ίκαρος είναι μια καλή ομάδα, με αθλητικά παιδιά που παίζει καλό μπάσκετ. Αμυντικά, στο πρώτο μέρος δεν πήγε καλά. Στο δεύτερο μέρος, όμως, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλή άμυνα, τρέξαμε στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια και πήραμε τη νίκη”.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο επερχόμενο δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, την Χαλκίδα αλλά και τα νέα στοιχεία που θέλει να εμφυσήσει στην ομάδα:

“Για εμάς από εδώ και πέρα το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ίκαρο. Η Χαλκίδα είναι μια όμορφη πόλη και έχει ένα ωραίο γήπεδο όπου επικρατεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το μπάσκετ χρειάζεται τέτοια ατμόσφαιρα στα γήπεδα και φιλάθλους που υποστηρίζουν τόσο ποιοτικά την ομάδα τους.

Θέλουμε να ανεβάσουμε το σκορ. Να παίξουμε πιο γρήγορα. Έχουμε βγάλει στο παρκέ κάποια κομμάτια που έχουμε δουλέψει. Θέλουμε, όμως, να διατηρήσουμε και την αμυντική μας ταυτότητα”.

Από πλευράς παικτών, ο Μάικ Μπράμος, συμπλήρωσε: “Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος σε ό,τι αφορά το αμυντικό κομμάτι. Στην επανάληψη ανεβάσαμε την ένταση της άμυνάς μας και κρατήσαμε τον ίδιο ρυθμό στην επίθεση. Έτσι, φτάσαμε σε μία ακόμη νίκη σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Τώρα πάμε για το επόμενο παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Νίκη για να παραμείνει στην τετράδα

Νίκη στην Μπολόνια θέλει ο Παναθηναϊκός. Την 21η νίκη του θέλει απόψε (29/03, 21:30) ο Παν…