Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλει ρεβάνς ο Ολυμπιακός”

“Θέλει ρεβάνς ο Ολυμπιακός”

banchi1

banchi1

Η Αρμάνι Μιλανό θα δοκιμαστεί την Πέμπτη (6/3) στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Λούκα Μπάνκι, μιλώντας για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”, τόνισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης θα θέλουν  τη ρεβάνς από τη βαριά ήττα που γνώρισαν στον πρώτο γύρο, υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι παίκτες του θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους αν θέλουν να φύγουν με κάτι καλό από την αναμέτρηση.

“Θα παίξουμε σε ένα κατάμεστο γήπεδο απέναντι σε έναν Ολυμπιακό πολύ αποφασισμένο να πάρει ρεβάνς για την ήττα με διαφορά 30 πόντων στο Μιλάνο. Λόγω της βαθμολογίας, το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνει πολλά. Θα είναι μια κλασική μάχη Ευρωλίγκα. Απέναντι στον δις πρωταθλητή Ευρώπης και απέναντι σε παίκτες ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, θα πρέπει να κάνουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να ξεπεράσουμε τα όριά μας για να πάρουμε την εκτός έδρας νίκη”, ήταν τα λόγια του Λούκα Μπάνκι.

Από πλευράς παικτών ο Μέλι πρόσθεσε: “Θα αγωνιστούμε μπροστά σε 15.000 θεατές και ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλο κίνητρο τόσο για τη μάχη της πρόκρισης, όσο και για ό,τι είχε συμβεί στον πρώτο γύρο, όταν έχασε με 30 πόντους. Συνήθως χάνουν μια φορά το χρόνο στην έδρα τους και φέτος έχουν ήδη χάσει από την Μπαρτσελόνα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το έργο μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια νίκη που θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Η παρακάμερα της νίκης επί του Προμηθέα (vid)

Όσα έγιναν στον αγώνα με τον Προμηθέα, μέσα από την κόκκινη παρακάμερα Ο Ολυμπιακός άνοιξε…