Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Ζει το όνειρό του

Ζει το όνειρό του

zanidakis

zanidakis

Χανιά, αποστολή
psarakisΌταν ανακοινώθηκαν τα Χανιά ως πόλη διεξαγωγής του All Star Game, ο μικρός Παναγιώτης Ζανιδάκης θα σκέφτονταν πως θα ήταν τύχη γι’ αυτόν να βρει εισιτήριο και να δει από την εξέδρα τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ. Αντ’ αυτού θα βρεθεί… αντίπαλός τους!

Ο μαθητής από τα Χανιά πήρε μέρος στον διαγωνισμό τριπόντων νέων, έχοντας κερδίσει πριν τους συνομήλικους του. Μόνο “ψαρωμένος” δεν ήταν, όταν είδε απέναντί του παίκτες που ήδη κάνουν επαγγελματικά βήματα στον χώρο.

Στον προκριματικό συγκέντρωσε 14 πόντους, όσους και οι Βασίλης Τολιόπουλος και Λευτέρης Μποχωρίδης και πέρασε στον τελικό, αφήνοντας εκτός τους: Μιχάλη Λιάπη (9), ΓιαννούληΧατζηνικόλα (12), Νίκο Χουχούμη και Δημήτρη Σταμάτη (13).

Στον τελικό ο Τολιόπουλος μάζεψε 12 πόντους, ο Μποχωρίδης 13 κι ο Παναγιώτης Ζανιδάκης 14. Κέρδισε τον διαγωνισμό και μαζί το εισιτήριο για τον αντίστοιχο διαγωνισμό τριπόντων των “μεγάλων”. Ευτυχισμένος, μπροστά στους συμμαθητές και τους γονείς του, πνιγμένος στις αγκαλιές των νέων, έζησε το όνειρό του. Ή μάλλον το πιο τρελό του όνειρο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Ψαράκης
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …