Κεντρική Ασίστ Περαστικός Είναι… “επείγον”

Είναι… “επείγον”

party girl

party-girl

Στα νησιά οι άνθρωποι είναι έξω καρδιά. Παρότι δουλεύουν τον καιρό που ο υπόλοιπος κόσμος ξεκουράζεται και κάνει τις διακοπές του, συνδυάζουν εργασία και χαρά. Κι όταν λείπουν οι τουρίστες, όταν κατεβαίνουν οι ρυθμοί, όταν μένουν… μόνοι, αναζητούν τρόπους για να βρουν… ρυθμό. Όλα αυτά τα γνωρίζουν ακόμα και… Περαστικοί από ένα νησί. Οποιοδήποτε νησί.

Πάμε τώρα στο θέμα μας: Το να εμφανιστούν ξαφνικά 40-50 κορίτσια σαν τα… κρύα τα νερά, σε off season εποχή σε νησί, είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει το πάρτι. Κι αν αυτά τα κορίτσια είναι και… αψηλά, αν είναι μακριά από το σπίτι, το πάρτι κρατά ως αργά.

Οι διοργανωτές, γνωρίζοντας από διασκέδαση, έστησαν ένα όμορφο πάρτι. Πήγαν όλες, αλλά αυτές που δεν είχαν καλή διάθεση έφυγαν νωρίς. Όταν μετέχεις σε “διαγωνισμό” και χάνεις, δεν έχεις καλή διάθεση. Οι νικήτριες, αντίθετα, νιώθουν ότι ο κόσμος είναι δικός τους κι όχι άδικα.

Τί να τους κάνει ένα πάρτι; Ήθελαν και δεύτερο. Αλλά πώς να πάνε, αφού δεν ήξεραν τα “κατατόπια“. Οι οικοδέσποινες προσφέρθηκαν. Και γλέντησαν μαζί τους, λες κι είχαν νικήσει παρέα. Δεν είναι κακό. Τα κορίτσια είναι φίλες. Κακό είναι που συμμετείχαν και κάποιοι, οι οποίοι συνήθως φοράνε γκρι ρούχα.

Γιατί καλό είναι να μετέχεις στα πάρτι των διοργανωτών, αλλά στα “after party” κινδυνεύεις να εκτεθείς. Ακόμα κι αν είσαι… Περαστικός από το μαγαζί.

Αντί επιλόγου: Είναι “επείγον” (πονηρούληδες, καταλαβαίνετε εσείς) κάποιος να ενημερώσει τους “γκρίζους” μέχρι πού πρέπει να ακολουθούν τα κορίτσια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …