Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Είμαι συγκινημένος”

“Είμαι συγκινημένος”

markopoulos hamogelo

markopoulos-hamogelo

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής του καθηλωτικού αγώνα με την Κηφισιά, στη Θεσσαλονίκη, ισχυροποιώντας την παρουσία του στην τέταρτη θέση του.

Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης ήταν οι επετειακές φανέλες των παικτών του ΠΑΟΚ που ήταν παρόμοιες με εκείνες της ομάδα του 1994 που κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς και για το λόγο αυτό είχαν βρεθεί πολλά μέλη της τότε ομάδας. Προπονητής εκείνων των παικτών ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς δήλωσε συγκινημένος, αναβιώνοντας εκείνη την περίοδο ενώ απέδωσε τα εύσημα στον Ηλία Παπαθεοδώρου:

“Είμαι συγκινημένος όταν αντίκρυσα τους υπόλοιπους που κατακτήσαμε το Κύπελλο Κόρατς. Ήταν μια στιγμή η οποία θα θυμάμαι για πάντα.

Μπράβο στον κόουτς για την καλή ομάδα που έχει. Είχαμε προβλήματα όλη την εβδομάδα. Θα πρέπει όμως να μάθουμε να συντηρούμε την διαφορά που παίρνουμε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε και στα ριμπάουντ”.

Για την μικρή συμμετοχή του Κούπερ δήλωσε: “Ήταν να μην παίξει ο Κούπερ. Επαιξε με την συμβολή του ιατρικού τιμ. Κάποια στιγμή κουράστηκε. Αν υπήρχε ανάγκη, μπορεί να τον βάζαμε. Δεν θα ρισκάραμε όμως να καταστρέψουμε τον παίκτη ενώ έχουμε δύσκολη συνέχεια”.

Σχετικά με τα παράπονα της Κηφισιάς απέναντι στη διαιτησία: “Εντάξει και για εμάς μπορεί να υπάρχουν φάσεις. Είναι ο καθένας πώς τα βλέπει από την οπτική του γωνία”.

Όσον αφορά την αγάπη που τρέφει ο κόσμος για τον ίδιο:  “Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Η προσέλευση του ήταν καλή. Είμαστε ευχαριστημένοι με όσους ήρθαν. Και χωρίς εμένα υπήρχε ΠΑΟΚ και μετά θα υπάρχει ΠΑΟΚ. Πρέπει ο κόσμος να έρχεται για την ομάδα, όχι για πρόσωπα”.

Για τις πιθανότητες να σκαρφαλώσει ο ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση:  “Εμείς κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα…”.

Τέλος, σχετικά με το τι θυμάται από το θρίαμβο του 1994 σημείωσε λακωνικά: “Το ότι κερδίσαμε… Παίζαμε με την Στεφανέλ που ήταν ομάδα…”.

Από πλευράς παικτών, ο Λεωνίδας Κασελάκης, ανέφερε: “Ήταν συγκινητικά όσα έγιναν στο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον και σίγουρα ήταν κάτι πολύ όμορφο.

Το ματς ήταν δύσκολο και το ξέραμε. Εχει έμπειρους παίκτες η Κηφισιά και μέχρι την τρίτη περίοδο παίξαμε καλό μπάσκετ. Αξίζαμε την νίκη αλλά είναι ανεπίτρεπτο να χάνουμε την διαφορά. Κάνουμε λάθη συγκέντρωσης.

Η συνέχεια είναι δύσκολη. Κοιτάμε πιο ψηλά και όχι πιο κάτω. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε. Ο Κούπερ έπαιξε ενώ θα μπορούσε να μην το κάνει. Ο Πέιν ήταν σε καλή κατάσταση και ήρθε στο γήπεδο να παίξει εφόσον είχε δυνάμεις”.

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει βατό πρόγραμμα στη συνέχεια:  “Ο ΠΑΟΚ δεν έχει το αβαντάζ για την τρίτη θέση. Είμαστε μια νίκη κάτω από τον Πανιώνιο και δύο πάνω από την Κηφισιά“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…