Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Γιορτή και στο Ρέθυμνο (pics)

Γιορτή και στο Ρέθυμνο (pics)

rethimno filiko6

rethimno-filiko(6)

Χανιά, αποστολή
karaliΥπό απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ανάμεσα στο Ρέθυμνο και μια ομάδα γνωστών προσωπικοτήτων (βουλευτές, παλαίμαχοι κ.α),που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Μελίνα Μερκούρη“, το οποίο οργανώθηκε από την ΚΑΕ Ρέθυμνο και το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης τους Πανεπιστημίου Κρήτης.

Από τον πολιτικό χώρο, το παρών έδωσαν οι Ανδρέας Λοβέρδος,  Γιάννης Κεφαλογιάννης και  Μάξιμος Σενετάκης. Όσον αφορά τους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές, αυτοί ήταν οι Γιάννης Γιαννούλης, Άγγελος Κορωνιός, Χρήστος Χριστοδούλου, Βασίλης Ντάκουλας, Νίκος Τόλιας, Παντελής Περιβολάρης, Τζίμης Καζιάνης, Σάκης Τζαλαλής και Μενέλαος Μπακίρογλου.

Άλλοι γνωστοί guest stars ήταν οι Βασίλης Σκουντής, ο Νίκος Ανδριόπουλος και Θοδωρής Νίνος ενώ στην αναμέτρηση συμμετείχαν ακόμα  φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλη της παιδική ομάδας αλλά και οι αθλητές του Ρεθύμνου συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού της ομάδας Γιώργου Καλαφατάκη, του team manager Γιώργου Κούμουλου και του Γεν. Διευθυντή Τάσου Τριαντάφυλλου αλλά και του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ Ρέθυμνο, Κωστή Ζομπανάκη.

Το παιχνίδι έγινε και υπό του βλέμμα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Γιώργου Χαλβατζάκη, ενώ δυναμικό παρών έδωσε και ο κόσμος του Ρεθύμνου που “αγκάλιασε” ένθερμα την προσπάθεια.

Για την ιστορία, η ομάδα των βουλευτών και παλαιμάχων ήταν αυτή που επικράτησε με 93-85, με όλους τους συμμετέχοντες να το ευχαριστιούνται με τη ψυχή τους. Επιπλέον, στο  ημίχρονο χόρεψε το παιδικό τμήμα του Ομίλου Βρακοφόρων που έδωσε την απαραίτητη κρητική “αύρα” στην εκδήλωση, με τη συνοδεία του συγκροτήματος του Βαγγέλη Γκαλονάκη.

Μια εκδήλωση, που περιελάμβανε και διαγωνισμό τριπόντων, που βρήκε νικητή τον Γιώργο Κούμουλο στη μονομαχία του με τον Άγγελο Κορωνιό.

Τα χρήματα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στο φιλόπτωχο ταμείο της Ιεράς Μονής Μητρόπολης Ρεθύμνου και Αυλοποτάμου.

rethimno-filiko

rethimno-filiko(5)

rethimno-filiko(4)

rethimno-filiko(3)

rethimno-filiko (1)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …