Κεντρική NBA NCAA Βρήκε… σύμμαχο ο Masiello

Βρήκε… σύμμαχο ο Masiello

steve masiello1

steve-masiello1

Η ιστορία του Steve Masiello και του… ψέματος που υπήρχε στο βιογραφικό του (“Ψεύτης δίχως… πτυχίο“) εξακολουθεί να αποτελεί το talk of the town στο NCAA. Ειδικά από τη στιγμή που αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, ένα θέμα με αρκετά στοιχεία… ίντριγκας δεν θα μπορούσε παρά να εξιτάρει τον κόσμο του κολεγιακού μπάσκετ.

Ο προπονητής του Manhattan έχασε τη δουλειά στο South Florida μετά την αποκάλυψη πως δεν έχει πάρει το πτυχίο του στην επικοινωνία, όπως γράφει στο βιογραφικό του σημείωμα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Καθώς τώρα κινδυνεύει να χάσει τη θέση του και στον πάγκο των “Jaspers“.

Κι αυτό γιατί η διοίκηση του κολεγίου βρίσκεται σε διαδικασίες αποδέσμευσής του, με αφορμή τη σπέκουλα που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομά του, αλλά και τη στάση που τήρησε όλα αυτά τα χρόνια κοροϊδεύοντας το Manhattan.

Ο ίδιος κάνει τιτάνες προσπάθειες να “σώσει την παρτίδα” και να μην αποτελέσει τον αποδιοπομπαίο τράγο του NCAA αφού σε μία τέτοια περίπτωση θα “πληγωθεί” σημαντικά η υστεροφημία του. Σε αυτόν τον αγώνα, όμως, έχει έναν αναπάντεχο συμπαίκτη. Τον Jim Calhoun.

Ο πολυνίκης προπονητής μίλησε στο ESPN τονίζοντας πως “εγώ θα τον δεχόμουν πίσω. Τον προσέλαβαν γιατί τον ήθελαν. Επομένως, είναι το ίδιο άτομο που ήταν πριν. Έκανε ένα λάθος στο βιογραφικό του και θα το λύσει παίρνοντας το πτυχίο του. Είμαι σίγουρος. Εγώ θα τον έπαιρνα πίσω άμεσα“.

Για να δούμε, θα εξελιχθεί σε… σίριαλ η συγκεκριμένη ιστορία;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…