Κεντρική Basket League Αγώνες Ίκαρος – Παναθηναϊκός 64-85

Ίκαρος – Παναθηναϊκός 64-85

bramos foul ikaros

bramos-foul-ikaros

Ένα δεκάλεπτο ποιοτικού μπάσκετ ήταν αρκετό προκειμένου να δώσει στον Παναθηναϊκό την εκτός έδρας νίκη (85-64) επί του Ικάρου Χαλκίδας. Οι “πράσινοι” ζορίστηκαν για ένα ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο “πάτησαν το γκάζι” και ευστοχώντας σε διαδοχικά σουτ τριών πόντων “καθάρισαν τη μπουγάδα”.

Επρόκειτο άλλωστε για ένα παιχνίδι που περισσότερο έμοιαζε με μία δυνατή προπόνηση για τις δύο ομάδες. Ο Ίκαρος Χαλκίδας δεν μπορούσε να ζορίσει το “τριφύλλι”, παρά μόνο να δώσει εξετάσεις πριν τα επόμενα παιχνίδια της Basket League ΟΠΑΠ, εκεί όπου πρακτικά θα παιχτεί η σωτηρία.

Η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ έδειξε αρκετά καλά στοιχεία απέναντι στους “πράσινους”, οι οποίοι είχαν στο μυαλό τους περισσότερο τη συντήρηση δυνάμεων. Γι αυτό το λόγο ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μοίρασε το χρόνο μεταξύ των παικτών του αποφεύγοντας να φορτώσει με έξτρα πίεση και κούραση κάποιο από τα βασικά “γρανάζια” της μηχανής του Παναθηναϊκού.

Έτσι, το παιχνίδι έληξε με συνοπτικές διαδικασίες υπέρ του “τριφυλλιού”, το οποίο είχε για πρώτο σκόρερ τον Μάικ Μπράμος (16π. με 4/5 τρίπ.), την ίδια ώρα που από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης (15π. με 4/5 τρίπ.).

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το γεγονός πως ο Ραμέλ Κάρι πήρε χρόνο συμμετοχής (15:47’) μετά από περίπου ένα μήνα, όπως επίσης και το ότι οι δύο προπονητές έδωσαν ευκαιρίες στους “μικρούς” της παρέας, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Τολιόπουλο και Βαγγέλη Μπέμπη.

Τα δεκάλεπτα: 19-22, 42-42, 53-68, 64-85.
ΙΚΑΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιαπλές): Ρόμπερσον 12 (2), Γούντολ 1, Άσκα 14, Μανωλόπουλος 8 (2), Σάτον 4, Γκαγκαλούδης 15 (4), Σπανός 5 (1), Τολιόπουλος, Βουγιούκας, Ρίτσαρντς 5, Μπέμπης.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αλβέρτης): Χαραλαμπόπουλος, Μπράμος 16 (4), Κάρι 5 (1), Φώτσης 12 (4), Ούκιτς 11 (1), Λάσμε 10, Μαυροκεφαλίδης 2, Διαμαντίδης, Παππάς 10 (2), Γιάνκοβιτς 8, Ματσιούλις 8, Ράιτ 6.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…