Κεντρική Διεθνή Ήττα-σοκ για Φρανκφούρτη

Ήττα-σοκ για Φρανκφούρτη

frankfurt

frankfurt

Σπουδαίο διπλό πανηγύρισε η Τούμπιγκεν η οποία έριξε στο… καναβάτσο τη Φρανκφούρτη εκτός έδρας με 71-70 στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γερμανίας.

Ήταν μία ήττα-σοκ για τους γηπεδούχου που έπεσαν στο 11-14 (έχουν δύο αγώνες λιγότερους) αφού η Τούμπιγκεν βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 6-21. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα ηνία στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκαν με 58-54 στο 30’ και διατήρησαν την πρωτοπορία μέχρι το τέλος έχοντας 11/24 (46%) στα τρίποντα.

Ο Τζόναθαν Ουάλας με 22 πόντους ήταν “όλα τα λεφτά” για τους νικητές ενώ ο Μπόγκνταν Ραντοσάβλιεβιτς πρόσθεσε 17 πόντους. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κουάντεζ Ρόμπερτσον με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Καταιγιστική η Μπέιροϊτ

Η Μπέιροϊτ συνέτριψε εκτός έδρας την Μίτελντοϊτσερ με 90-66 στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πέτυχε την όγδοη φετινή της νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί, εξασφάλισαν διψήφια διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (44-34) και δεν είχαν πρόβλημα να μείνουν σε θέση… οδηγού μέχρι το φινάλε έχοντας μεγάλη “υπεροπλία” στα ριμπάουντ (44 έναντι 25). Ο Ντένις Σίλεϊ με 26 πόντους και ο Μπράιν Κβάλε με 22 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές. Στον αντίποδα ο Μάικλ Κάφι και ο Αντόντε Πάρκερ σημείωσαν από 15 πόντους έκαστος για τους γηπεδούχους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…