Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Έχουμε ακόμη ελπίδες”

“Έχουμε ακόμη ελπίδες”

diamantidis shoot fener

diamantidis-shoot-fener

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η Φενέρμπαχτσε όσον αφορά την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, αφού η ήττα από τον Παναθηναϊκό την αφήνει αρκετά πίσω στη μάχη της πρώτης τετράδας. Μιλώντας λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα έμοιαζε απαρηγόρητος.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ με το ζόρι μιλούσε έξω από τα αποδυτήρια των Τούρκων, δείγμα της κακής ψυχολογικής κατάστασης των παικτών της Φενέρ. “Δεν ξέρω τι έφταιξε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά ο Μπράμος έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν είχαμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση. Ακόμα κι όταν επιστρέψαμε στο παιχνίδι στο τέλος, χάσαμε ένα ελεύθερο σουτ, σκόραρε ο Παναθηναϊκός αμέσως μετά κι εκεί τελείωσαν όλα”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση για να συνεχίσει:

“Ξέρω τον Μάικ από την Ισπανία. Είναι σπουδαίος παίκτης και σπουδαίος σουτέρ. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Αρμάνι“, ενώ κατέληξε μιλώντας για το ενδεχόμενο της πρόκρισης στα πλέι οφ: “Έχουμε ακόμη ελπίδες να προκριθούμε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…