Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Έχουμε αυτοπεποίθηση”

“Έχουμε αυτοπεποίθηση”

wright pao fener

wright-pao-fener

Η “σπίθα” που έψαχνε τόσο πολύ ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες έχει ονοματεπώνυμο: Ζακ Ράιτ. Ο Αμερικανός γκαρντ του “τριφυλλιού” δίνει στην ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη εύκολους πόντους στην επίθεση (κυρίως μέσα από τον αιφνιδιασμό) και καλή άμυνα. Γι αυτό άλλωστε ήρθε στην Αθήνα.

Ο ίδιος μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στάθηκε στη μαχητικότητα που χαρακτηρίζει τους “πράσινους” λέγοντας πως “δε νομίζω πως αλλάξαμε τόσο πολύ. Απλά ήμασταν πιο χαλαροί στην αρχή, αλλά μετά την ήττα από την Ουνικάχα Μάλαγα ξέραμε πως πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά. Περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες και να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Αυτή τη στιγμή πάντως όλοι μας έχουμε αυτοπεποίθηση“, δήλωσε αρχικά και συνέχισε μιλώντας για την συνεισφορά του στην αγωνιστική βελτίωση του Παναθηναϊκού:

Προσπαθώ για το καλύτερο. Γι αυτό με έφεραν στην ομάδα. Προσπαθώ να βοηθήσω σε άμυνα και επίθεση. Να παλεύω. Αυτό χρειαζόμασταν. Προσπαθώ να βγάλω ενέργεια στο παρκέ και να δώσω τη σπίθα που χρειάζεται”.

Τί χρειάζεται όμως για να έρθει το “διπλό” στη Βαρκελώνη; “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, αλλά πριν από αυτό πρέπει να κερδίσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τουρκική Ομοσπονδία: «Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του Αταμάν»

Πήρε θέση η τουρκική Ομοσπονδία για τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του Αταμάν. Η σειρά με…