Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Έμπλεξε ο Αρτεάγκα

Έμπλεξε ο Αρτεάγκα

arteaga3

arteaga3

Αξιωματούχος της FIBA υποστήριξε πως όσα κατήγγειλε ο Χουάν Κάρλος Αρτεάγκα δεν αφορούν τη “γηραιά ήπειρο” (δικαιώνοντας τις τοποθετήσεις του Κώστα Ρήγα), αν και ο τίτλος στο επίμαχο άρθρο… έβγαζε μάτι (κάποιοι άρχισαν ήδη να καταφέρονται και κατά του Ισπανού δημοσιογράφου της Marca, ότι “κιτρίνισε” τις δηλώσεις του γνωστού ρέφερι, για να κερδίσει περισσότερη αναγνωσιμότητα το κομμάτι του), η Ευρωλίγκα κρατά αποφάσεις με τους παράγοντές της να υποστηρίζουν ότι δεν τους αφορά, γιατί δεν πρόκειται για δικό τους αγώνα και ο Αρτεάγκα οδεύει ολοταχώς προς άδοξο τέλος της καριέρας του.

Το σίγουρο είναι πως δεν είχε πάρει άδεια (σ.σ. οι διαιτητές δεν μπορούν να κάνουν δηλώσεις, αν προηγουμένως δεν έχουν πάρει το ΟΚ από τις υπερκείμενες αρχές), γεγονός που σημαίνει πως θα κληθεί σε απολογία. Με σιγουριά από την Ευρωλίγκα, πιθανότατα από την ACB κι ίσως από τη FIBA.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν γνωστοποίησε το συμβάν σε πραγματικό χρόνο, ούτε περίμενε να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, αλλά επέλεξε τον πιο ακατάλληλο χρόνο. Το γιατί, το γνωρίζει ο ίδιος, που μάλλον θα κλείσει πιο γρήγορα το κεφάλαιο της διαιτητικής του διαδρομής

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Ξέφραγο αμπέλι η διαιτησία

Η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο από καταβολής της. Το να υπάρχουν κακ…