Déjà Vu

katsikaris

katsikaris

Ο Φώτης Κατσικάρης περαστικός δεν ήταν από το Μπιλμπάο. Έχει αφήσει πολύ καλό όνομα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Έχει αφήσει και τα παιδιά του, που ακόμα εκεί πηγαίνουν σχολείο. Και δύσκολα θα τα μετακινήσει, εκτός αν υπάρξει δουλειά σε άλλο μέρος της γης.

Μπορεί να ξαναζήσει τις στιγμές που έζησε στην αγαπημένη του (προπονητικά) ομάδα; Κάποιοι… Περαστικοί από Ισπανία μου είπαν ότι υπάρχει μια ομάδα επενδυτών, που έχει όσα θέλει ένας προπονητής: Όραμα, χρήματα και διάθεση να ξοδέψει. Και ευρώ, και χρόνο.

Αυτό το γκρουπ των επενδυτών θέλει να επαναφέρει τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Μπιιλμπάο, προκειμένου να επιστρέψουν οι … “άνδρες με τα μαύρα” σε ημέρες δόξας. Όπως τότε που το ρόστερ τους κοσμούσαν παιδιά σαν τον Νίκο Ζήση, τον Κώστα Βασιλειάδη και τον Δημήτρη Μαυροειδή (για να μιλήσουμε για τα “δικά μας” παιδιά).

Ο Φώτης Κατσικάρης περιμένει τις εξελίξεις, έχοντας ανοιχτές τις πόρτες και για άλλους συλλόγους από την ιβηρική χερσόνησο (και όχι μόνο). Όμως, είναι πρόδηλο ότι ενδεχόμενη επιστροφή στον πάγκο της Μπιλμπάο είναι ό,τι καλύτερο, αφού δεν θα χρειαστεί να αλλάξει περιβάλλον και η οικογένειά του.

Είναι έτοιμος για το δικό του “déjà vu“, αφού αν όλα πάνε καλά, μόνο Περαστικός δεν θα είναι από εκεί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …