Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όχι” για Σερμαντίνι

“Όχι” για Σερμαντίνι

shermadini zaragosa

shermadini_zaragosa

Δεν φαίνεται να υπάρχει θέμα απόκτησης-επιστροφής του Γκιόργκι Σερμαντίνι στον Ολυμπιακού, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς δεν τον παραχωρεί η Σαραγόσα, όπως γράφτηκε στην ισπανική ιστοσελίδα “heraldo.es“.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εν λόγω ιστοσελίδα οι Ισπανοί απάντησαν αρνητικά στην πρόταση του Ολυμπιακού αφού όπως φέρεται να υποστήριξε ο διευθυντής της Σαραγόσα, Βίλι Βιγιάρ, ο Γεωργιανός σέντερ τους είναι απαραίτητος: “Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πουλήσουμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα μας. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Θα πρέπει να έχουμε κατά νου και την απόφαση του παίκτη. Ο Σερμαντίνι έχει προσαρμοστεί τέλεια στην ζωή της πόλης, όπως όλη η οικογένειά του ενώ είναι χαρούμενος και στην ομάδα, είναι ευχαριστημένος με τους συμπαίκτες του και παίζει σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο να εγκαταλείψει τη Σαραγόσα“.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Γκιόργκι Σερμαντίνι δεν τα βρήκε στις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό καθώς ο Γεωργιανός ζητούσε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015 με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” τον ήθελαν για μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης ακόμα και αν δεν υπήρχε τόση απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών, ο Ολυμπιακός, όπως ισχυρίζονται οι Ισπανοί, έπρεπε να μιλήσει και με τη Σαραγόσα η οποία δεν θα ζητούσε λιγότερα από 200.000 ευρώ. Όπως και να έχει το κεφάλαιο… Σερμαντίνι φαίνεται πως κλείνει προς το παρόν για τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…