Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Για “Σέρμα” οι Ισπανοί

Για “Σέρμα” οι Ισπανοί

sermadini zaragosa

sermadini-zaragosa
Σε διαπραγματεύσεις με την Σαραγόσα για την απόκτηση-επιστροφή του Γκεόργκι Σερμαντίνι βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει το ισπανικό “El Periodico”.

Ο Γεωργιανός σέντερ, που αποχώρησε το καλοκαίρι λόγω χάσματος στο οικονομικό με τους πρωταθλητές Ευρώπης, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με την ομάδα τη Ανδαλουσίας και οι ισπανοί γράφουν πως έχει κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον του Γιώργου Μπαρτζώκα και της ΚΑΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι “ερυθρόλευκοι”, φέρονται να έχουν κάνει πρόταση 200.000 ευρώ στην Σαραγόσα στην οποία αγωνίζεται και 500.000 ευρώ τον χρόνο στον Σερμαντίνι. Θυμίζουμε πως ο παίκτης -που κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις φέτος- είχε αξιώσει κοντά στις 700 χιλιάδες ετησίως για να μείνει. Οι διοικούντες τον ισπανικό σύλλογο τονίζουν: “Για την ώρα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Ο Σερμαντίνι είναι ένας παίκτης της ομάδας μας και τον υπολογίζουμε κανονικά για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις“.

Από την πλευρά του ο παίκτης αντέδρασε ως εξής: “Δεν γνωρίζω τις προθέσεις τους, δεν ξέρω κάτι και δεν μπορώ να πω κάτι. Η δουλειά μου είναι να παίζω εδώ. Στην ΚΑΕ τηρούν σιγή ιχθύος, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρώτη κρούση έγινε τον Δεκέμβριο, όταν και υπήρχε άμεση ανάγκη για απόκτηση ψηλού.

Στη παρούσα φάση, η λογική έλεγε πως αν ο Ολυμπιακός πάρει παίκτη, αυτός θα είναι γκαρντ, με τον Ντε Μάρκους Νέλσον του Ερυθρού Αστέρα, να είναι ένα όνομα που κατέχει σύμφωνα με πηγές του ebasket.gr, περίοπτη θέση στη λίστα του τεχνικού επιτελείου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • bartzokas aerodromio

    “Κανένας εφησυχασμός”

    Ο Ολυμπιακός προσγειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα το πρωί στις 11:30, όπου τίθεται α…
  • petway shoot new

    “Μέσα” ο Πέτγουεϊ

    Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές, στα πλαίσια της …
  • bartzokas aerodromio

    “Καμία διαπραγμάτευση”

    Εξαιρετικά δύσκολο έργο έχει αυτή την Πέμπτη (27/03, 21:45) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετ…
Περισσότερα από Νίκος Ζέρβας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…