Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ψάχνει… σχέση η Κηφισιά

Ψάχνει… σχέση η Κηφισιά

ashley madison

ashley-madison

Πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;
Αν οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στα μπασκετικά στέκια επαληθευτούν (θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι) η Νέα Κηφισιά έκλεισε χορηγιάρα! Περαστικός δεν είμαι, γνωρίζω ότι οι ομάδες χρειάζονται χρήματα για να επιβιώσουν, αλλά υπάρχουν χορηγίες και χορηγίες. Κι αυτή της Ashley Madison δεν είναι ακριβώς “ονειρεμένη“.

Η ιστοσελίδα ειδικεύεται σε… ραντεβού. Όπως περιγράφει η ίδια “η ζωή είναι σύντομη. Κάνε μια σχέση” κι έχει σχετικά πεδία που συμπληρώνεις και αναζητείς ταίρι. Μάλιστα, βρίσκει ανθρώπους που έχουν όμοιες ιδέες με σας και διαφημίζει ότι είναι η πρώτη υπηρεσία εξωσυζυγικών ραντεβού για εχέμυθους και διακριτικούς συντρόφους!

Η εταιρία έχει πάρει βραβείο ασφάλειας και αξιοπιστίας (παιδιά, Περαστικός από το site της ήμουν και τα αντιγράφω), αλλά η Κηφισιά μάλλον δεν διεκδικεί το βραβείο για τη χορηγία της χρονιάς.

Λέγεται πως η συγκεκριμένη εταιρία πρότεινε συνεργασία και στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ, δίνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1.000.000 ευρώ (δεν ορκίζομαι, έτσι λέγεται), αλλά η “Ένωση” αρνήθηκε. Αντίθετα, η Νέα Κηφισιά φέρεται να δέχθηκε, αντί του 1/10 των χρημάτων (ή κάτι παραπάνω) και η συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Ελπίζουμε ότι η όλη ιστορία είναι κακόγουστη φάρσα κι ο λόγος που γράφουμε το κείμενο είναι για να αποτραπεί η σκέψη (αν υπάρχει) για κάτι τέτοιο. Όχι δεν είμαστε πουριτανοί, αλλά στεναχωριόμαστε που έχει κλείσει και ο γνωστός οίκος (ουχί μόδας) της Καλέργενας, γιατί όλο και κάποιος θα σκέφτονταν να τον διαφημίσει. Έχει συμβεί, άλλωστε, και στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …