Κεντρική Ελλάδα ΠΣΑΚ “Χρειαζόμαστε κι άλλες νίκες”

“Χρειαζόμαστε κι άλλες νίκες”

nikolopoulos trikala

nikolopoulos-trikala

Βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην κατηγορία, πήρε η ομάδα των Τρικάλων, η οποία επικράτησε δύσκολα του Ηλυσιακού με 88-87.

Εξαιρετική εμφάνιση, πραγματοποίησε ο Ντίνος Νικολόπουλος, ο οποίος σε 14 λεπτά συμμετοχής, είχε 14 πόντους (2/2 βολές, 4/5 τρίποντα), ενώ έκανε και 2 κλεψίματα.

Ο 25χρονος γκαρντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, το θέμα της παραμονής, το μέλλον του, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ίκαρο που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ντίνο, που θεωρείς ότι κρίθηκε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό; Έπαιξε ρόλο η έδρα;
“Σαφώς έπαιξε ρόλο η έδρα. Ο κόσμος μας βοηθάει πάντα και η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική για μία ακόμη φορά. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι και η νίκη πολύ σημαντική. Προσπαθήσαμε να καλύψουμε και τη διαφορά αλλά δεν τα καταφέραμε. Κρατάμε μόνο τη νίκη”.

Πιστεύεις ότι η νίκη επί του Ηλυσιακού, είναι μισή κατηγορία για τα Τρίκαλα; Πόσες πιθανότητες δίνεις να παραμείνετε στην Α1;
“Δεν ξέρω κατά πόσο είναι μισή κατηγορία. Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντική αλλά χρειαζόμαστε κι άλλες νίκες. Πιστεύω ότι με διπλό τώρα στη Χαλκίδα, θα είμαστε κοντά στην παραμονή”.

Τώρα παίζετε επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ίκαρο. Τι θεωρείς ότι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;
“Θα πρέπει να πάμε καλά διαβασμένοι και να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά. Θεωρώ ότι αν επιβάλουμε το ρυθμό μας, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που είναι η νίκη”.

Ποιο είναι το μπασκετικό σου όνειρο; Πιστεύεις ότι το καλοκαίρι θα κάνεις το μεγάλο άλμα στην καριέρα σου;
“Το μπασκετικό μου όνειρο, είναι να είμαι γερός, να κάνω αυτό που μπορώ και να φθάσω όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΠΣΑΚ

Δειτε επισης

ΠΣΑΚΚ: Νέος πρόεδρος ο Χρυσικόπουλος

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του ΠΣΑΚΚ. Οι εκλογές που έγιναν χθες στον ΠΣΑ…