Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Χρειάζεται προσοχή

Χρειάζεται προσοχή

pedoulakis kipello

pedoulakis-kipello

Μετρώντας δύο συνεχόμενες ήττες (από Φενέρμπαχτσε και Μπαρτσελόνα), ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Ειδικά όταν αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα, μία ομάδα που δύσκολα θα καταφέρει να κερδίσει ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Οι “πράσινοι”, που βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες στην Ανδαλουσία, περιμένουν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Τζέιμς Γκιστ, αλλά πέραν αυτού δηλώνουν αποφασισμένοι για το “διπλό” που θα τους εδραιώσει στη δεύτερη θέση του ομίλου τους.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον αγώνα με τους Ισπανούς, ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε: “Η Ουνικάχα Μάλαγα είναι μία καλή ομάδα που γίνεται καλύτερη όταν παίζει στην έδρα της, όπου μετρά +14 πόντους επιθετικά. Τους αρέσει ο γρήγορος ρυθμός, χρησιμοποιούν αρκετά τον αιφνιδιασμό για να πετύχουν εύκολα καλάθια και είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

Ένα ακόμη ισχυρό κίνητρο γι αυτούς αποτελούν τα πρόσφατα αποτελέσματα που είχαν σε Ευρωλίγκα και Κόπα Ντελ Ρέι. Πρέπει να διατηρήσουμε έναν υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι προκειμένου να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα στην Ισπανία“.

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπατίστ υποστήριξε: “Η Ουνικάχα Μάλαγα είναι μία καλή ομάδα. Αν θέλουμε να προκριθούμε από το Top 16, αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα με τον τραυματισμό του Τζέιμς (Γκιστ), αλλά όλοι ελπίζουμε πως θα είναι εντάξει. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να δηλώσουμε “παρών”.

Το Κύπελλο Ελλάδος ανήκει στο παρελθόν, κατακτήσαμε τον τίτλο και από εδώ και στο εξής έχουμε μπροστά μας την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είχαμε το χρόνο να το γιορτάσουμε, αλλά αυτή είναι η φύση της δουλειάς. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για τα επόμενα παιχνίδια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…