Κεντρική Διεθνή “Φουντώνει” η… “κόντρα”

“Φουντώνει” η… “κόντρα”

giorgos ketselidis

giorgos-ketselidis

Η Σάμπβιλ του Γιώργου Κετσελίδη επέλεξε να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή και φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκιόργκι Τσιντσάντζε ο οποίος ξεκίνησε την φετινή σεζόν στην ουκρανική Ντόνετσκ.

Ο Γεωργιανός γκαρντ είναι γνώριμός μας αφού παλαιότερα (2009) αγωνίστηκε στα Τρίκαλα 2000. Η Σάμπβιλ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 7η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα Λιβάνου έχοντας ρεκόρ 3-5 οπότε και η ανάγκη προσθήκης στο ρόστερ θεωρήθηκε ως επιτακτική από τον Γιώργο Κετσελίδη προκειμένου η ομάδα του να “αναρριχηθεί” στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Τσιτσάντζε έπαιξε σε 13 αγώνες για την βαλτική λίγκα έχοντας μέσο όρο 5,8 πόντους και 3,4 ασίστ και σε 16 ματς για το πρωτάθλημα Ουκρανίας με μέσο όρο 5,1 πόντους και 3,6 ασίστ. Θυμίζουμε πως στο Λίβανο μεσουρανεί και ο Λευτέρης Σούμποτιτς ο οποίος έχει την νταμπλούχο Αλ Ριάντι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-1. Συνεργάτης του “Πίξι” είναι ο Δημήτρης Μητρόπουλος.

Είναι δεδομένο ότι όσο περνάει ο καιρός θα φουντώνει η “μάχη” του Γιώργου Κετσελίδη με τον Λευτέρη Σούμποτιτς με φόντο τον τίτλο καθώς ας μην ξεχνάμε ότι ο τεχνικός της Σάμπβιλ ανέλαβε τα καθήκοντά του τον Δεκέμβριο του 2013 και έδωσε στο πρωτάθλημα ένα έντονο ελληνικό “χρώμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • uros slokar

    Ανακοινώθηκε ο Σλόκαρ

    Ενίσχυση στην φροντ λάιν για την Εστουντιάντες η οποία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την …
  • vujosevic partizan

    Το ξανάκανε (vid)

    Η Παρτιζάν ηττήθηκε εκτός έδρας από την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 3η αγωνιστική του Eurocu…
  • ivan lazarev zenit

    Τα αποτελέσματα (Eurocup)

    Στο ντέρμπι των αήττητων του πέμπτου ομίλου η Μπάνβιτ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άσεσοφτ Π…
Περισσότερα από Κυριάκος Χατζόγλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…