“Υπερήφανοι”

all star press conf orthioi

all-star-press-conf-orthioi

Ο αγώνας των καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο, θα αποτελέσει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά κομμάτι των εκδηλώσεων στα πλαίσια του All Star Game. Στο, φετινό, 21ο All Star Game οι αθλητές με αμαξίδιο θα δώσουν το παρών, στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά, υποσχόμενοι ξεχωριστό θέαμα.

Αυτό τόνισε και ο πρόεδρος του ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου στο πλοίο “Έλυρος” σήμερα (28/02) σχετικά με το All Star Game όπου ανακοινώθηκαν οι αθλητές που θα συμμετάσχουν καθώς και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ο κ. Κούζας  εξέφρασε την περηφάνια του για την συνεχή παρουσία του ΟΣΕΚΚ στα All Star Game και κάλεσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητών αυτών:

“Για άλλη μία φορά, με τις επιλογές των καλύτερων παικτών από όλη την Ελλάδα, συμμετέχουμε στο All Star Game. Θα πάρουμε μέρος για 7η συνεχόμενη χρονιά και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Ευελπιστούμε ότι στα Χανιά, έχοντας και την τοπική ομάδα των Χανίων, θα μπορέσουμε να δώσουμε κάτι πάρα πολύ ωραίο και ξεχωριστό θέαμα. Θέλω να παρακαλέσω  το κανάλι της NOVA να προβάλει όλη αυτή τη δυναμική που μας δίνει το άθλημα και αξίζουν οι αθλητές μας, για να αισθανθούν αυτοί κι εμείς καλύτερα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ, τον ΠΣΑΚ αλλά και τον κύριο Ανδριανό, ο οποίος και σαν μέλος της παραολυμπιακής επιτροπής, μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Σας περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 9 Μαρτίου στη 13:00 στο γήπεδο των Χανίων. Το θέαμα θα είναι συναρπαστικό και ευελπιστούμε κι εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω σαν οικογένεια του μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …