Κεντρική Ασίστ Περαστικός “Τιμημένη” φανέλα

“Τιμημένη” φανέλα

ashley madison1

ashley-madison1

Αποφασίσαμε ωστόσο να πούμε “όχι” στην Ashley Madison για λόγους ηθικής“!…
Η δήλωση αυτή ανήκει στον πρόεδρο της Ρόμα, Κλαούντιο Τότι, όταν (το 2011) είχε δεχθεί προσφορά ύψους 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, από την εν λόγω εταιρία, προκειμένου να πάρει τον Αντρέα Μπαρνιάνι. Τότε είχε ειπωθεί πως παρενέβη το Βατικανό, κάτι που ο “ισχυρός άνδρας” της Ρόμα είχε διαψεύσει, χωρίς κατ’ ανάγκη να είναι πειστικός.

Ελπίζω ο κόσμος της Ρόμα να μην απογοητευτεί, γιατί η απογοήτευση ευνοεί τις εξωσυζυγικές σχέσεις” ήταν η απάντηση, που με χιούμορ είχαν δώσει τα στελέχη της εταιρίας.

Η Ρόμα είπε όχι στο 1.5 εκατομμύριο, η (ποδοσφαιρική) ΑΕΚ επίσης αρνήθηκε το 1.000.000 ευρώ που της προσφέρθηκε, αλλά βρίσκεται η ΑΕΝΚ σε… σκέψη για τα 120.000 ευρώ, που φέρεται να είναι η προσφορά της Ashley Madison. Σημεία των καιρών

Το καλό είναι πως εδώ δεν έχουμε Βατικανό. Το κακό είναι πως ο ΕΣΑΚΕ έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας με την Αρχιεπισκοπή και θαρρώ πως μια τέτοια διαφήμιση δεν αποτελεί ό,τι καλύτερο για να γίνει ακόμα πιο στενή η σχέση.

Αλλά κι αν αφήσουμε τους ανθρώπους του Θεού να ασχοληθούν με τα του Οίκου Του, το μήνυμα που περνά με μια διαφήμιση αυτού του επιπέδου, απέχει από αυτό για την… τιμημένη φανέλα. Θα επιμείνουμε, ελπίζοντας πως προσφέρουμε θετικές υπηρεσίες, προς αποφυγή της ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Είτε οι παράγοντες της Κηφισιάς είναι… μόνιμοι στην Α1, είτε Περαστικοί, ας μην μας αφήσουν αυτού του είδους την… κληρονομιά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …