Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει”

abrines cajasol barcelona

abrines-cajasol-barcelonaΕυτυχισμένος και ψυχολογικά ανεβασμένος ήταν ο Άλεξ Αμπρίνες μετά το τέλος της αναμέτρησης ΠαναθηναϊκόςΜπαρτσελόνα. Και πως να μην είναι, άλλωστε, όταν η ομάδα του έχει κερδίσει το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι της όντας πρώτη (και αήττητη) στον πέμπτο όμιλο.

Ο νεαρός γκαρντ δήλωσε αρχικά πως “κυριαρχήσαμε αμυντικά. Ήμασταν τέλειοι στο πρώτο ημίχρονο και αυτό έκανε τη διαφορά. Κερδίσαμε μέσω της άμυνάς μας και αυτό είναι εμφανές. Αυτό ήταν το σημαντικότερο στοιχείο του αγώνα”, και συνέχισε: “Είναι πολύ νωρίς για να βλέπουμε μακριά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και πρέπει να στρέψουμε εκεί την προσοχή μας. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα”, ενώ συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση για το ποια ομάδα βλέπει να απειλεί περισσότερο τη “Μπάρτσα“:

“Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι και παίζει πολύ καλά. Είναι δύσκολο να τους κερδίσουμε. Πιστεύω ότι δύσκολα δεν θα βρεθούν στο Φάιναλ Φορ”.

Είναι πιθανό να δούμε, όμως, έναν “Ελ κλάσικο” τελικό; “Μπορεί να γίνει κι αυτό. Τότε είναι που θέλουμε να τους κερδίσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά τότε θα ήταν το ιδανικό να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…