Κεντρική Ελλάδα ΣΕΠΚ “Σοβαρότητα και σταθερότητα”

“Σοβαρότητα και σταθερότητα”

giatras promitheas

giatras-promitheas

Η πρώτη του σεζόν στον Προμηθέα συνέπεσε με την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες. Ο σύλλογος της Πάτρας αν και νεοφώτιστος βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής του 1ου ομίλου και ο Μάκης Γιατράς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχής. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία του Προμηθέα στο πρωτάθλημα:”Η ομάδα έδειξε μέσα σε αυτό το διάστημα σοβαρότητα και σταθερότητα. Αν και ξεκινήσαμε άσχημα δεν μας πτόησε, δουλέψαμε σκληρά και βλέποντας παιχνίδι με παιχνίδι φτάσαμε μέχρι εδώ, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα στο πρωτάθλημα κι είναι σημαντικό να είμαστε σοβαροί και προσγειωμένοι μέχρι τέλους. Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει εύκολο ματς στον όμιλο κι αυτό που μας φέρνει σε αυτή τη θέση είναι ότι δεν είχαμε ήττες εκτός προγράμματος”.

Για τους στόχους που υπήρχαν στην αρχή της σεζόν“Ο στόχος ήταν να μείνει στη κατηγορία αφού ήταν πρωτοεμφανιζόμενη. Κρυφή ελπίδα μέσα μου βλέποντας το ρόστερ ότι θα μπορούσε να είναι πρώτες θέσεις, ειδικά μετά την ολοκλήρωση πρώτου γύρου. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και είμαστε εδώ που είμαστε”.

Για το παιχνίδι που έρχεται με την Ζάκυνθο: “Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή του πρωταθλήματος εμείς κοιτάζαμε την παραμονή κι αυτοί την άνοδο, όμως μέσα στη χρονιά οι στόχοι αντιστράφηκαν. Όπως κάνουμε πάντα θα πάμε συγκεντρωμένοι και με στόχο τη νίκη γιατί η Ζάκυνθος διαθέτει ένα καλό ρόστερ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΣΕΠΚ

Δειτε επισης

Σύνδεσμος Προπονητών: Επιβεβαιώνει για Βασίλη Σπανούλη

Ήμασταν οι ΜΟΝΟΙ, που θίξαμε το θέμα Σπανούλη. Όχι γιατί μας ενοχλεί που ένας από τους μεγ…