Κεντρική Ασίστ Περαστικός “Πάρε όποιον θέλεις”

“Πάρε όποιον θέλεις”

aggelopouloi new

aggelopouloi-new

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν ακόμα και… περαστικοί από τον χώρο του μπάσκετ. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν φείδονται χρημάτων, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Σε λογικά πλαίσια (πλέον), αλλά κανείς δεν μπορεί να τους ψέξει ότι δεν έχουν βάλει βαθιά (πολύ βαθιά) το χέρι στην τσέπη.

Δεν θα συνεχίσω να… παραβιάζω ανοιχτές πόρτες. Περαστικός είμαι, δεν είμαι αργόσχολος. Ενώστε τις τελείες και θα έχετε την εικόνα. Το μήνυμα από τους διοικητικούς ηγέτες προς τον προπονητή του Ολυμπιακού ήταν σαφές: “Πάρε όποιον θέλεις!“. Κι αν θέλετε να το εξηγήσουμε ακόμα περισσότερο, αυτό σημαίνει “μην ανησυχείς για το κόστος της μεταγραφής. Βρες εσύ κι εμείς είμαστε εδώ“.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει οικονομικό περιορισμό. Εντάξει, δεν θα ζητήσει παίκτη του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά δεν θα τον χάσει για 50.000 ευρώ. Γι’ αυτό και έχει πιέσει αφόρητα τους συνεργάτες του να εντείνουν την αναζήτηση, προκειμένου να πάρουν περιφερειακό καλύτερο του Κόλινς, παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, που θα επιτρέψει στους “ερυθρόλευκους” να διεκδικήσουν την πρόκριση στο φάιναλ φορ, αλλά και το πρωτάθλημα, το οποίο υποχρεωτικά περνά από το ΟΑΚΑ.

Το κακό για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως μπορεί να μην έχει οικονομικό περιορισμό, έχει όμως χρονικό, αφού απομένουν κάτι λιγότερο από 10-12 ημέρες για να τον αποκτήσει, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη φάση του Top16 της Ευρωλίγκας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …