Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game Οι “stars” των Χανίων

Οι “stars” των Χανίων

all star press conference

all-star-press-conference

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για το φετινό All Star Game στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά (8-9 Μαρτίου) και στο περιθώριο της σημερινής συνέντευξης Τύπου έγιναν γνωστοί οι Έλληνες και οι ξένοι αθλητές που θα δώσουν το “παρών” στην “γιορτή” του ελληνικού μπάσκετ.

Την ομάδα των Greek Stars αποτελούν οι εξής παίκτες: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Γιάννης Αθηναίου (Άρης), Μάικ Μπράμος (Παναθηναϊκός), Στράτος Περπέρογλου (Ολυμπιακός), Νίκος Παππάς (Παναθηναϊκός), Μιχάλης Τσαϊρέλης ( ΠΑΟΚ), Γιώργος Πρίντεζης (Ολυμπιακός), Αντώνης Φώτσης (Παναθηναϊκός), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (Παναθηναϊκός), Γιώργος Μπόγρης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Καββαδάς (Ολυμπιακός).

Από την άλλη την ομάδα των Rest of the World αποτελούν οι εξής: Έρικ ΜακΚόλουμ (Πανιώνιος), Ντι Τζέι Κούπερ (ΠΑΟΚ), Ματ Λοτζέσκι (Ολυμπιακός), Τζάστιν Χαρτ (Ρέθυμνο), Τζέι Κόβαν Μπράουν (ΚΑΟΔ), Τόνι Κρόκερ (Νέα Κηφισιά), Γιόνας Ματσιούλις (Παναθηναϊκός), Πάτρικ Γιούιν (Τρίκαλα), Τζαμάριο Μουν (Ολυμπιακός), Τζέιμς Γκιστ (Παναθηναϊκός), Μπράιαν Ντάνστον (Ολυμπιακός), Στεφάν Λάσμε (Παναθηναϊκός).

Προπονητές της ομάδας των Ελλήνων ψηφίστηκαν να είναι ο Αργύρης Πεδουλάκης του Παναθηναϊκού και ο Σούλης Μαρκόπουλος του ΠΑΟΚ ενώ αντίστοιχα στον πάγκο της ομάδας των ξένων θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας του Ολυμπιακού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος του Πανιωνίου.

Γιατρός της ομάδας των Ελλήνων θα είναι ο “δικός μας”, Δημήτρης Τσούκας ενώ αντίστοιχα ο γιατρός της ομάδας των ξένων θα είναι ο Σταύρος Αλευρογιάννης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …