Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Νίκη και καλή εμφάνιση”

“Νίκη και καλή εμφάνιση”

pedou manolo vovo kipello

pedou-manolo-vovo-kipello

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Νέα Κηφισιά μπορεί να είναι χαμηλής επικινδυνότητας για το “τριφύλλι“, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται χαλάρωση. Κι αυτό γιατί η διατήρηση του αγωνιστικού ρυθμού και η ξεκούραση κάποιων βασικών παικτών αποτελεί προτεραιότητα για τους “πράσινους”.

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την μονομαχία των δύο ομάδων τονίζοντας: “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που προέρχεται από ένα σερί καλών εμφανίσεων, έχοντας σημειώσει σημαντικές νίκες. Έχει βρει πολύ καλή χημεία, ο Κακιούζης που έχει προστεθεί τους έχει βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του. Διαθέτει πολύ καλούς αθλητικούς ξένους και με τη βοήθεια των Ελλήνων, δημιουργούν ένα πολύ καλό σύνολο.

Εμείς από την πλευρά μας ερχόμαστε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι και θέλουμε να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες”.

Ενώ ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε: “Επιστρέφουμε από μια ήττα και ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή είναι να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Η ΑΕΝΚ είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τον πρώτο γύρο, παίζει διαφορετικά, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διανύει μια πολύ καλή αγωνιστικά περίοδο. Ο στόχος είναι όπως πάντα η νίκη μέσα από μια καλή εμφάνιση, θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Γκριγκόνις: «Πρέπει να νικήσουμε τρεις φορές»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Μακά…