Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Κοντά στις ακαδημίες

Κοντά στις ακαδημίες

kolossos team

kolossos-team
Την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παίκτες του Κολοσσού είχαν οι νεαροί αθλητές των ακαδημιών της ομάδας, το περασμένο Σάββατο στο Βενετόκλειο.

Συγκεκριμένα, οι Χριστόφορος Στεφανίδης και Τρέβις Σίμπσον , συζήτησαν με τα παιδιά και απάντησαν στο “βομβαρδισμό” ερωτήσεων που τους τέθηκαν, πάνω σε θέματα τακτικής, διατροφής, προπόνησης κ.α.

Αρχές όπως την ομαδικότητα, τη συγκέντρωση, την σκληρή δουλειά και προετοιμασία υπογράμμισε ο Στεφανίδης στους νεαρούς αθλητές: “Ομάδα είναι ο διπλανός, ο συμπαίκτης. Άλλο ο καλός παίκτης, άλλο ο καλός συμπαίκτης. Είστε για να υποστηρίζετε, όχι για να κρίνετε”.

Από την άλλη ο Σίμπσον επεσήμανε την κατάθεση ψυχής που πρέπει να κάνει ένας παίκτης στο γήπεδο, δίνοντας παράλληλα συμβουλές για να καταφέρει κάποιος να γίνει σωστός επαγγελματίας: “Όσο πιο σκληρό το παιχνίδι, τόσο πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Να δίνετε τα πάντα στο γήπεδο.

Κοιμηθείτε καλά, ξεκουραστείτε, δείτε τα λάθη σας. Όσο πιο σοβαρά πάρετε το σχολικό πρωτάθλημα, τόσο πιο καλοί επαγγελματίες θα γίνετε”.

Προπονητές των ακαδημιών είναι οι Κυριάκος Μάγος (στα μίνι) και Βασίλης Καλαποδάκης (στους παμπαίδες), οι οποίοι προετοιμάζουν όσο καλύτερα γίνεται τους νεαρούς αθλητές για να κάνουν το βήμα στη μεγάλη ομάδα χωρίς όμως να παραμελείται το σχολείο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…